Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a lány betolna elöttetek egy fél üveg nutellát filmezés közben? Kiábrándító?
20-as èn nem sminkelek férfi vagyok,a barátnőm igen.
De nagyon keveset használ csak szájfèny,meg a körmeit csinàltatja meg,haját nem festi.
Attól is ki lennék.
Nem kèpmutatàs egyáltalán,mert csak egészsèges ételeket,husokat eszünk.
Semmi cukor,semmi liszt semmi szemèt nincs itthon,megfelelő kiegészìtők.
Ja,nassoláskor gyümölcs,meg magvak mennek csak.
Tudod utolsó körömfestès muszáj egy nőnek mert feldobja a megjelenèsèt,itt azonban megeszel egy telecukrozott undorító trutyit amitől egy dagadék leszel meg cukros.
És ti romboljátok ezzel magatokat.
Na mosmán szeretkezzetek ne háborúzzatok a kvaéletbemán mosmán!
Mikor volt orgazmusotok utoljára, hogy ilyen idegbetegek vagytok? :D
Én ugyan a műanyagot nem említettem, de egyébként nem sminkelek, nem festem a hajam, egyszerű acél borotvát használok, és saját magamnak pancsolok deot természetes anyagokból, mert minden mástól kikészül a bőröm. Egyéb probléma? :D
Igen, felfogta szerintem mindenki. És?
Azért, mert néhány válaszoló szerint (beleértve engem is) nem jó Nutellát enni? :D
Akkor leírom kifejtősebben: nem jó Nutellát enni. Se sok, se kevés Nutellát. Ez azt jelenti, hogy ha valaki nem eszik meg napi 2 bödönnel, az se jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!