Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a lány betolna elöttetek egy fél üveg nutellát filmezés közben? Kiábrándító?
Nem a drágasága a baj.... Egyrészt a pálmaolaj, másrészt az irreális mennyiségű cukor, pedig én nem vagyok egy cukorfóbiás ember, de az nonszensz ami abban a trutyiban van.
12-es jaja meg tele műanyaggal mint a Cola.
Elképesztő mit megesznek az emberek,nem csodàlom Euròpa legdagadtabb legegészségtelenebb nemzete vagyunk,vilàgon a 4.helyen.
Ennyire miért kell igénytelennek lenni?
Nem is értem,hogy bìrják ezt az emberek megenni,tele cukorral,olajjal,meg műanyaggal.
Csapolok le nektel gázolajat,cukrot is kaptok meg megehetitek a telefonomat is,kb. ugyanott lennétek.
Ha megetetsz vele akkor elnézem :D
Én fekszem, te kanalazod a számba :D
Egyesek úgy túl reagáljak a dolgot ;) godnlomn nem napi szinten fél üveg nutellakat eszik meg
Enis vettem egyet felbontottam utána nem ettem vagy fél évig többet belőle.
Én utoljàra 10 èvesen ettem,undorìtò.
Inkább gyümölcsöt meg magvakat nassoljatok.
Túlreagáljuk, oké. Gondolom fogalmad sincs róla, hogy mivel jár a pálmaolaj kitermelése.
Másrészt mint írtam, én nem vagyok a cukor ellen abszolút, na de az, hogy ennek a cuccnak TÖBB MINT A FELE sima cukor, az abszurd.
18as de tudom,olvastam róla, rengeteg olyan termékben van amiről nem gondoltam volna.
Csak annyi hogy egy évben kétszer eszik valaki nutellát nem nagy dolog :) Mértéket tudni kell és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!