Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igaz lehet az, hogy ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet az, hogy ha egy nő választhat, hogy pl: egy ( munkás ) - férfival, vagy egy diplomával rendelkező férfival randizzon, akkor általában a diplomával rendelkezőké az előny?

Figyelt kérdés
Itt a randizáson túl , gondolok párkapcsolatra esetleg házasságra , gyermekvállalásra , családalapításra - stb is !
2019. júl. 16. 23:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%

#9: Most csinálom a diplomám. Jövőre végzek. Jelenleg mérnöki melót csinálok, előtte leraktam a szakmát és utána mentem egyetemre. Szóval, voltam műhelyben és irodában is. Na, pont ennyire bukik be sokszor az előítélet.

A tapasztalataim szerint mindenkivel lehetnek problémák, csak mások. Melósoknál tény, hogy nem feltétlenül a legnagyobb lexikális tudással rendelkeznek, de ez sok kapcsolathoz nem is szükséges. És melósoknál azért külön lehet venni a gyártósoron lévő 8 általánossal rendelkezőket és azokat, akik valami komolyabb szakmát csinálnak. Én legjobban a szakmunkások között voltam el. Ott is voltak negatív tapasztalataim, de a fiatalok között rengeteg az értelmes ebből a kategóriából.

Mellettük ott vannak a diplomások. Úgy vettem észre, hogy köztük is kb. ugyanannyi a normális, mint a szakmunkások között. A különbség annyi, hogy náluk mondjuk nem a lexikális tudás hiányával van a gond, hanem a túltolt egóval, komplexusokkal és hasonlókkal. Amíg a szakmunkások között szinte semmi keverés nem volt, addig akárhol voltam irodában, valamit kevertek az emberek. Szóval, mondjuk a fentebb említett kérdésnél, hogy ki sértődne be előbb, a diplomások lehet, hogy még nyernének is.

2019. júl. 16. 23:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Több mintentől függ, ha a dimlomás egy segg akkor a szakmunkás
2019. júl. 17. 00:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem vitatom hogy percig se hogy a lexikális tudása egy diplomásnak jóval nagyobb. De nem feltétlen korábbi uralkodóinkról vagy az atomenergia jövőjéről akarok csevegni tehát azt nézem kivel tudok jobban elbeszélgetni az élet dolgairól, kivel egyezik jobban a párkapcsolati értékrend, kivel tudok beszélgetni jobban filmekről, kinek nagyobb a belső érzelmi világa. És ez nem feltétlen a diplomás...
2019. júl. 17. 06:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A környezetemben azt látom, hogy mindenki nagyjából saját magához hasonló végzettségű férfival van együtt. Szóval szakmunkás nő szakmunkás férfival, matematikus nő matematikus férfival, orvos az orvossal. Egyszerűen csak a hasonló végzettségűek fordulnak meg ugyanazokon a helyeken (pl egyetemi bulikban, rendezvényeken, tanfolyamon, munkahelyen, szakmai rendezvényeken), ahol megismerkedhetnek és ők értik meg egymást a legjobban. Fizetés szempontjából semmit nem jelent a diploma, pl egy burkoló, szobafestő vagy kamionsofőr többszörösét keresheti mondjuk egy orvos fizetésének.
2019. júl. 17. 08:32
 15/17 anonim ***** válasza:
13-sal tökéletesen egyetértek. Én is az érzelmi gazdagságot tartom fontosabbnak, és azt, hogy mennyire tud mellettem állni, mint ember. Mennyire tud a társam és a lelki társam lenni.
2019. júl. 17. 15:19
 16/17 A kérdező kommentje:
Nos nagyon szépen köszönöm , hogy ilyen sokan válaszoltatok ! Érdekes hozzászólásokkal is találkoztam , de azt gondolom leginkább megoszlanak a vélemények ! Nekem pl : van egy ismerősöm , akinek 8 - általánosa van és mindenhez ért egy picit , vagy is semmihez sem ért igazán ! Ám beleszeretett egy diplomával rendelkező hölgy , akivel össze is költöztek , több éven keresztül tartott a kapcsolatuk , sőt még született is 3 - közös gyermekük ! Ám egy idő múlva a hölgynek adódott egy szimpatikus férfi , aki szintén diplomás volt és láss csodát , a hölgy lelépett vele ! Még egy rövid példa : én amikor első randikra jártam , az esetek 99 % - ban a hölgyeknek az első kérdéseik között szerepelt , hogy mi is az én iskolai végzettségem ? Igen , számít , ahogyan mondani szokás , zsák a foltját .....
2019. júl. 18. 00:47
 17/17 anonim ***** válasza:

13# vagyok

14évet húztam le egy "lexikonnal" (nem véletlenül irom igy, a lexikális tudása annyira nagy volt, diplomás nyilvan).

Ez a diplomás ember nulla érzelmi intelligenciával rendelkezett, súlyos kötődési zavara volt, az empátiát viszont tanulva alkalmazta inkább kisebb mint nagyobb sikerrel. Folyton problémaí voltak a munkahelyeken, nem tudott alkalmazkodni.

Következő párom egy szakmunkás volt, valóban keves lexikai tudással de hihetetlen gazdag erzelemvilaggal. Lehet, hogy ritka az ilyen a szakmunkas világban de ezert nem szabad(na) csak ez alapjan szelektalni mert mindkettő okozhat meglepetést.

2019. júl. 19. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!