Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz hogy átáztam első randin? Mit gondol rólam most?
Annyira beszélgettünk észre sem vettem mennyi idő elment már és nem is éreztem hogy cserélni kell és már a 4.nap a hasam sem faj teljesen elfelejtettem
Mikor már indultunk haza ő szólt hogy véres a nadrágom
Persze, hogy cikinek érzed, de ő rendes volt, hogy szólt és kizárt, hogy emiatt ne akarna veled többször találkozni.
Egy barátnőm egy randin ugyanígy nem vette észre, hogy átázott, aztán a srác hazafuvarozta és ahogy szállt ki, akkor látta meg az anyósülés szövet kárpitján a vérfoltot. A pasi csak legyintett, hogy majd kitisztíttatja. Volt második randi :)
Nem tudom...én nő vagyok és úgy gondolom,hogy igen, ciki, és itt a hangsúly az elő randin van.
Később amikor már jobban megismeritek egymást kevésbé cikis, de első alkalommal..Hiába,hogy bárkivel előfordulhat, de akkor is.
Megértelek, és nem bírállak, csak a kérdésedre válaszoltam.
Én se vágnék eret egy ilyen esettől.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!