Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet hogy szerelmes belém?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy szerelmes belém?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel egy helyen dolgozom, és nagyon aranyos. Sokat viccelődnek vele a fiúk, eléggé vagány típus de nagyon érzékeny. Észrevettem hogy velem másképp viselkedik, sokszor figyel engem. Amikor beszélgetünk észrevettem hogy a szememet fürkészi (gondolom nemcsak azért mert egymáshoz beszélünk) és gyakran csillognak a szemei. Amikor egymásra nézünk úgy érzem hogy a szívemig hatol a tekintete. Egyébként én eléggé visszahúzódó mélyen érző típusú fiú vagyok.

Elsősorban csajok válaszaira vagyok kíváncsi :)

2008. nov. 13. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Megeshet ^^ én is így viselkedtem a mostani barátommal, még amikor nem jártunk, reméltem h tudja h nem közömbös a számomra..:D sokat beszélgettünk, nevettünk.. kerestük egymás társaságát

remélem happy lesz ennek a fejezetnek a vége ^^ sok sikert, szerintem nyert ügyed van, légy bátor, kedves, és olyan érzelmes, mint eddig :)

16/l

2008. nov. 13. 20:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

hát én nem vok csaj éd nem is vok túl idős (12 éves vok)

szal hát igy mint kiskorú xd csak annyit tudok neked mondani hogy hívd el valahova teázni vagy kávézni vagy ha elég mély a kapcsolat akkor vacsorázni és ott megkérdezheted (am rem. tegezhetlek:))) ha pedig nem jön össze akkor ne sajnáld magad mert akkor csak depi lesz a vége és ha érzelmes ő is meg te is akkor általába sok a közös tulajdonság vannak abba a 2 emberbe és az naon jó egy kapcsolat számára ...

2008. nov. 13. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
előző hozzászóló... (első kommentelő vagyok) ^^ nem tudom mennyire van szükséges tanácsra, de ha ilyen leszel évek múltán is, imádni fognak a normális csajok:D édi ^^
2008. nov. 13. 20:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Első hozzászóló nagyon aranyos köszi. :)

De a csajnak van barátja, akkor nem igazán értem a viselkedését.

2008. nov. 13. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:
legy bator mint az oroszlan es jambor mint a duka ;)
2008. nov. 15. 01:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy minden oké a párkapcsolatában, és lehet, hogy csak azért nem tud megszabadulni tőle, mert fél hogy egyedül marad(tipikus eset), és reméli, hátha Te más vagy, és hátha Veled, ill. Tőled megkapná azt amit a jelenlegitől nem.

Én a helyedben közelednék felé...

Úgy is tudod hogy van, csak az a nő foglalt, akin épp fekszenek:)

2013. dec. 27. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!