Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves fiúk! Ha egy idősebb csajjal (22) szemeztek vagytok olyan bátrak, hogy odamentek hozzá, vagy inkább vártok míg ő lép (ha lép)?
23:19
szerintem nem fognak PM-et írni a huszonéves csajok nagytöbbsége nem gondol úgy 17 évesre mint férfi:) legalábbis így neten nem. Ha kinézetben ilyen és bejön akkor természetes ,de neten a kort nézik:D
Szia.
Én szerintem jobban jársz ha te kezdeméynezel. Csak arra ügyelj, hogy ne valami beállított stílusban meny hanem valahogy "véletlenül" menny neki.
Am nekem is írhatok pm-et. :P
17/F -Bécs-
OFF:
Nálam sem jöhetne szóba egy 17-18 éves, de aki most tetszik 20-21nek simán kinéz. Megtetszett első látásra, de csak utána tudtam meg a korát. Számok alapján tuti nem tetszett volna meg ha nem látom élőben.
Én tuti, hogy nem mernék odamenni, eléggé félénk típus vagyok.Ha a lány odajönne hozzám, és úgy érzem jól ki fogunk jönni, természetesen igent mondanék. :)
Nekem alapból bejönnek nálam egy picit idősebb lányok.
Szerintem te kezdeményezz! :)
17/F
Én sem mernék odamenni...de jó lenne pár évvel idősebb lánnyal járni:)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!