Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Heteroszexuális férfiak! Mik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroszexuális férfiak! Mik azok a külső jegyek egy nőnél, amik inkább taszítóvá teszik őt, és kevesebb lesz az esélye nálatok?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyanokra, hogy rövid/színes a haja, nem szőrtelenít, nem csak a fenekére és a hasára gyúr, van rajta felesleg, kicsik a mellei, nagy az orra, stb.

Szóval nem felel meg a társadalmi elvárásoknak, vagy csak személyes preferencia miatt offos.

Lehet mondani kiábrándító tulajdonságot, történetet is.

Mik voltak azok, amik eltántorítottak egy nőtől?

2019. júl. 14. 15:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Haj haj!!!:) A rövid haj nekem se tetszik alapvetően(egyszer nagy veszekedés volt egyik exemmel,le akarta vágatni mert nem tudott mit kezdeni a hajával nyáron),tudom a hosszú haj nyáron melegít. Nagyon tetszenek a kontyok ,copfok ,feltűzések....sok mindent lehet kezdeni egy hajjal,ez mutat nèmi kreativitást ,problémamegoldó készséget (akár az ágyban is). Viszont!!! Van 3 nő akit rövidebb hajjal ismertem meg. De azzal a rövidebb hajjal amiben látszik,hogy munka van,ők vékonyabbak kisebb popsi mell,összhatásban egy vagány nő hatását keltik. Van egy legenda miszerint a rövid hajú kis mellű nők szája aranyat ér:)-csak hallottam.

Ami taszít még haj témában az igénytelen festés.

A sok piercing főleg arcon a sok tetoválás(testfelület 25% ánál több lefedve). A szitafűl és a fűltágító.

A méteres szempilla,a tetovált szemöldök is kevés nőnek áll jól,ahogy a vastag 2cmes szemöldök is . Ha ritkán vagy sosem szőrtelenít. Szemérem tájékon vagy csupasz,kis borostás vagy fazon legyen.

Megjegyezném több 20-25 éves nővel találkoztam aki nem tudta mi az a fazon.

Vastag csajok sem az eseteim,bár több szép kerekded lányt láttam.

Ami taszít (netes ismerkedésnél leírja a paramétereit) elvileg normál alkat de fiúsan öltözködik,uniszex sportcipő bakkancs a repertoálja vagy nagyis cuccokat hord. Olyan programokra van igényük,ahol nem tudnak megjelenni.

Egyszer egy lány leírta első randin egy világos egyberuhában és egy magas sarkú szandálban fog megjelenni. Nem én késtemő volt ott hamarabb ,űlve várt. (Űlve :)-elfolyva- lába hol borostás hol sebes a cipőbe nem tudott járni:) ). Görnyedt csajok is taszítóak.

2019. júl. 16. 14:34
 22/24 A kérdező kommentje:
#21 nem arra voltam kíváncsi, hogy mit preferálsz, hanem hogy mit nem. Azért köszi, hogy leírtad a szexcentrikus nézeteidet, illetve az idealizált nőtípusaidat, lol.
2019. júl. 17. 02:02
 23/24 anonim ***** válasza:
Fültágító jutott még eszembe.
2019. júl. 17. 10:34
 24/24 anonim ***** válasza:
Kérdező kb a válasz 3/4e arról szól mit nem.
2019. júl. 17. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!