Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuális férfiak! Mik azok a külső jegyek egy nőnél, amik inkább taszítóvá teszik őt, és kevesebb lesz az esélye nálatok?
Gondolok itt olyanokra, hogy rövid/színes a haja, nem szőrtelenít, nem csak a fenekére és a hasára gyúr, van rajta felesleg, kicsik a mellei, nagy az orra, stb.
Szóval nem felel meg a társadalmi elvárásoknak, vagy csak személyes preferencia miatt offos.
Lehet mondani kiábrándító tulajdonságot, történetet is.
Mik voltak azok, amik eltántorítottak egy nőtől?
Ez abszolút egyénfüggő.Én pl. szeretem a rövid hajú nőket,de,értelemszerűen,nem mindenkinek áll jól.
Lényeges,hogy ízlésesen öltözködjön.(Aki túlsúlyos,ne vegyen fel feszes ruhát.)
Nem szeretem,ha nem szőrtelenít,ha nagyon kövér,ha ápolatlan,kancsal,púpos,vagy feltűnően lóg a melle.
Mindenkinek más jön be,de szerintem általánosságban elmondható,hogy aki nem törődik a külsejével (nemétől függetlenül),azzal jobb nem kezdeni.+Nem külső tulajdonság,de,ha nem képes normálisan megszólalni(He?/Dzsaa,g*ci),nálam elvágta magát,mindegy hogy néz ki.
Mindenkinél más és vannak olyan külső jegyek amik tudatos és olyan dolgok is amik "alapból" taszítóak egy-egy személy számára, úgy hogy az okát sem tudják.
Példák (saját)
Tudatosan taszít: Múmiaszerű bőr - általában láncdohányzást, rosszabb esetben zugivást érzek mögötte (kivéve akik betegség miatt ilyenek), kaotikus magánéletet és sivár gondolatvilágot. Vagy másik példa a szigorú arckifejezés "megmerevedése", ez egy számomra veszélyes és unszimpatikus személyre enged következtetni.
Nem tudatos: Rövid göndör haj. Színe mindegy. Egyszerűen nem. Szürke szemek. Szintén nem. Egyszerűen nem. Sosem fog bejönni.
Én nő vagyok, de olyan fiúk/férfiak nevében válaszolok, akiket jól ismerek.
- Komoly túlsúly, a lány hozzájuk képest egyszerűen túl kövér.
- Feltűnően műnő az illető, úgy mint nagy dekoltázs, szilikon cici vagy igazi cici állig push uppolva, vakolat vastagságú smink, feltűnő műkörmök.
- Testszag. Tehát egyertelműen kánikulában sem fürdik minden nap, nem dezodorál (rendesen), nagyon kellemetlen a közelében lenni emiatt.
- Belső tulajdonságok, amik hamar kiderülnek és kiábránditóak, pl. buta, hülyeségeket hangoztat, szektás.
-De sokat jelent az arc, ami aztán tényleg ízlések és pofonok, de hiába stimmel mondjuk viselkedése, teste, ha nem tetszik nekik a lány arca, akkor nem vonzódnak hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!