Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem hogy elküldtem neki a számom?
van egy srác akibe szerelmes vagyok. Már többször e-maileztünk , személyesen is beszéltünk. Ő olyan félenk visszahúzódó srác. Írtam neki egy olyan levelet amibe elküldtem a számom meg érdeklődtem hogy mi van vele meg hogy jó lenne találkozni valamikor.
Jó döntés volt? Visszacsinálni ,már nem tudom.
Nem tudom hogy tetszem-e neki. A külsőm tök átlagos szerintem meg mások szerint is általába.
Nem csináltam nagy hülyeséget?
Szerintetek mit gondol rólam?
Írjatok
Köszi
Adrienn 22
Én is félénk vagyok, de a fiú helyében már léptem volna. Mit nem adnék, ha egy lány írna nekem emailt vagy SMS-t.
Szerintem is írj, vagy hívd fel, hogy "mi újság" nem beszélhetnénk-e, ha akkor se lép, akkor lehet, hogy tényleg nem akar semmit.
Kedves Adrienn!
Bocs, hogy nem válaszoltam, de nem tudom megnyitni az emailem. Amint lesz térerőm, hívlak! :)
A nem túl elegáns viccet félretéve: szerintem jó ötlet, hogy elküldted. Én is elég visszahúzódó srác vagyok, akinek gyakran pont a "tök átlagos" küllemű lányok jönnek be (ha a küllem mögött van más is, persze). Ha én kapnék valakitől egy telefonszámot, biztos nem telefonbetyárkodásra használnám, jót tenne az önbizalmamnak és valószínűleg viszonoznám is valahogy a közeledést (nyilván attól függően, mennyire tetszik az illető minden tekintetben). ;)
24/f
Köszönöm szépen az eddigi tanácsokat.
Remélem írni fog nagyon bántana ha még arra sem méltatna hogy legalább azt megírná hogy ne is próbálkozzak. Jó lehet még nem volt telefon közelbe vagy nincs pénz a telóján vagy esetleg nem tudja mit akar. Azért jó lenne ha pár napon belül jönne valami reakció részéről.
Így tovább lépni sem tudok bár őszintén nem is akarok. Én őt szeretném még jobban megismerni. Jó lenne ha adna rá egy lehetőséget.
Oké ismerem , tudom hogy félénk de azért 23 évesen ...
Ha vannak még jó tanácsok azt köszönettel várom
Adrienn
vissza írt e-mailbe ő is kérdezte hogy mi van velem meg válaszolt a kérdéseimre hogy milyen volt a nyaralás meg ilyenek.
Szerintetek rá kérdezzek hogy akkor találozzunk e valamelyik nap vagy várjak hogy ő kérdezze meg.?
Köszi a segítséget és az eddigi hasznos hozzászólásokat
Adrienn
Szia! Látod kár volt feleslegesen izgulnod, és írt a srác.
Kérdezd meg, hogy mit tervez augusztusra?
Esetleg telefonszámcsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!