Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkérte a számom, de akkor miért nem hív?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel elkérte a telefonszámom emailben a srác akivel már pár hete kerülgetjük egymást. Megadtam neki, írtam kérdést is az üzenetben, de nem válaszolt arra sem, és nem is hív. Volt fent azóta! Most mivaaaan?2011. júl. 3. 19:15
2/10 anonim válasza:
3 napos szabály
miután megszerezi egy srác egy lány számát legalább legalább 72 órát várni kell az első hívással
3/10 anonim válasza:
Már meggondolta magát. Én is kértem el telefonszámot aztán fel se hívtam. Nem volt kedvem aztán hagytam. Tudom szívás, de ez még mindig jobb mintha szex után lép leXD
4/10 anonim válasza:
Második válaszoló inkább hagyjuk azt a szabályt, mert fárasztó egy hülyeség:S
5/10 anonim válasza:
második válaszoló vagyok és én mindig betartom. még a bátyám mondta nekem és azóta mindig ezt csinálom
6/10 anonim válasza:
Tegnap reggel az másfél napja volt. Ha elkérte, biztos randira akar hívni, akkor még meg kell tudnia, hogy hogy alakul a jövő hete. Ne türelmetlenkedj már most, mikor még össze se jöttetek, mert akkor nem is fogtok. Ha meg nem hív, akkor keress mást.
7/10 anonim válasza:
Ja...én meg 10 perc múlva hívtam és jártam is vele. Na most akkor hol a szabály?? Hogy sikerülhetett? Nem érzem a szabály valóságát bocsi.
8/10 anonim válasza:
Azért tartod be mert ennyire egy sötét gyökér vagy.
9/10 anonim válasza:
Van, hogy csak egy "trófea" a szám, és ezzel növelem az önbizalmam, hogy na még egy csaj megadta a számát, aztán kitörlöm.:)
21f
10/10 anonim válasza:
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:29
az anyád p*csáját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!