Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tegnap szemeztem egy sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap szemeztem egy sráccal a buszon, egy helyen szálltunk le, ő maga ajánlotta fel, h hazakísér, elkérte a számom, s ígérte, h ma jelentkezik. Mért nem hív? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2008. júl. 19. 16:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Te nem tudsz ilyen helyzetben semmit sem csinálni. Légy türelemmel, lehet hogy csak közbejött neki valami.
2008. júl. 19. 16:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi is az idő? Mindjárt fél 5.

Nem kell aggódni, gyerek még az idő, lehet, hogy nem sokára hívni is fog! Ha meg nem, akkor sincs baj, lehet, hogy közbejött valami, sokminden lehetséges.

De te semmiféleképp ne hívd, az olyan megalázó...

2008. júl. 19. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Nehogy felhívd!
2008. júl. 19. 16:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Légy türelmes és várd hogy hivjon ő de te semmiképp ne hivd fel őt!
2008. júl. 19. 16:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Még nem telt el sok idő,még hívhat.Vannak akik azt csinálják ,hogy várnak egy-két napot,nem rögtön telefonálnak(hallottam már ilyet nem egyszer).De az is lehet,hogy nem ért rá még,bármi lehet.Egy dolgot semmiképpen ne tegyél,te ne telefonáljál rá.
2008. júl. 19. 16:52
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
lehet hogy sak meg akar ba**ni és otthagyni már bocs
2008. júl. 19. 17:11
 7/9 anonim ***** válasza:

JAJ NEHOGY FELHIVD

Micsoda duma

De ha véletlenül elhagyta a szämod vagy elirtad vagy fčlreolvasta

Jaj akkor nehogy včletlenül feltudjon hivni

De ha este 9 utän hiv akkor viszont ne vedd fel hogy jön az ki hogy ijenkor kezdj kčszülni min 1ňra

Megmär vacsorära sincs hej stb

Ugyhogy hivd nyugodtan

2008. júl. 19. 22:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Tapasztalatból mondom, hogy ezt nem lehet kiszámítani h mikor hív. Engem volt, hogy 3-4 hónap után sem hívtak fel, barátnőmet 4 hónappal később, és 4 éve együtt is vannak. Más meg hív egyből másnap, vagy még aznap este.

Szerintem sem kéne Neked felhívni. :)

Remélem azóta már rendeződött a dolog, és meg is vol az első randi ;)

2008. júl. 20. 12:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

(Férfi válaszoló vagyok, úgyhogy megpróbáltam beleélni magam a helyzetébe)

Srác gondolkodik: "Felhívjam? Ne hívjam? Vajon tényleg tetszettem neki, vagy csak jól jöttem neki, hogy nem egyedül kellett hazamenni aznap? És ha felhívom, akkor mit mondok neki? Hova hívjam el? Hogy öltözzek fel arra az alkalomra? Jajj, mennyi probléma, alszom rá még egyet... kettőt... hármat... uhh, de ciki, hogy egy hét után sem hívtam, most már biztos úgyis elfelejtett! Ááá, így most már nem is merem felhívni!" És a sort folytathatnám. Jó eséllyel az a vége, hogy előbb-utóbb ráveszi magát és mégiscsak felhív.

Azért szerintem ha sokáig nem hív megkockáztathatsz egy telefont, végülis mit veszíthetsz. De semmiképp ne azonnal.

Bonyolult dolog ez a szerelem, párkapcsolat téma. Sajnos. Bár ez részben a szépsége is. :))

2008. dec. 13. 04:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!