Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy fiút elkérte a számom és nem nagyon keres, mit tegyek? Irtam neki sms-t válaszolt aztán semmi. úgy tűnik, nekim minden mindegy. Akkor miért kérte el a számom?
Ne nyomulj,ha nem keres,akkor te meg mégugysem keresd!
Egyértelmű,hogy nem akar semmit!
Van egy film, ami arról szól, hogy ha egy pasit érdekelsz, az el fog hívni randira. Van benne egy csaj, aki kicsit naív, és folyton azt várja, hogy hívja a pasi (aki elkérte a számát), de a pasi nem hívja. A csaj felhívja a pasit, de a pasi nem válaszol, inkább csak kinyomja. Ennek az egésznek az a lényege, hogy ha akar tőled valamit, akkor biztos, hogy el fog hívni. Ha félénk lenne ehhez, akkor a számodat sem merte volna elkérni. Ha igazán érdekled, akkor nem csak egy sima választ kapsz tőle, hanem egy regényt, és visszakérdez, majd kihozza belőle, hogy talizzatok.
A lényeg, hogy szerintem ne foglalkozz vele, ha akar, akkor majd keres, de ne várj túl sokat...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!