Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mi lenne a megfele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne a megfelelő lépés?

Figyelt kérdés

Jár hozzám külön órákra egy lány. Elképesztően feltüzel, meg nagyon aranyos. Nem tudok, hogy én bejövök-e neki, de én nagyon le akarok vele fekedtni. Mivel kapcsolatot egész biztos nem akarok ezért randira hívni szerintem nem érdemes, gondoltam rá, hogy még csókolom, de ha nem sikerül, az mondanom sem kell, vègtelenül kellemetlen. Ma jön utoljára augusztusig, valahogy jeleznem kéne neki a szándékai.

Lányok, mi lenne korrekt ès diszkrét?

2019. júl. 9. 06:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%

Asszem ha en lennek a lany helyebe azonnal keresnek egy masik embert aki felkeszit.

Ja es valszeg egy hatalmas pofont is lekevernek.

17l

2019. júl. 9. 08:47
 12/19 anonim ***** válasza:

A többiek már leanyáztak. Azért még ezt is hozzátenném a kérdésre válaszolva:

[link]

2019. júl. 9. 08:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Cselekvés helyett beszélni kell.Nem tudom milyennek látsz,de nekem nagyon tetszel,nem szeretnék kapcsolatot,viszont nem bírok magammal,és szívesen megfektetnélek egyszer,vagy párszor.Igazából,ha jelezni akarod mindenképp a szándékaid,akkor a korrepetálásnak előbb utóbb annyi lesz,tehát nem ciki.
2019. júl. 9. 09:16
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha az én külön tanárom kérdezne ilyet, megköszönném az eddigi segítségét és azonnal távoznék.

18/L

2019. júl. 9. 09:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Esélyes, hogy nem akar tőled semmit, úgyhogy akármit is csinálsz elhajt és nem megy többet. Kezdd el fogdosni, majd kiderül mit szól.
2019. júl. 9. 11:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Fura hogy itt mindenki elküldné,ami zért nem.feltétlen egyezik a valósággal.És valahogy azt sem veszitek hozzá,hogy mi van,ha a tanár úr bomlasztóan jól néz ki.És akár mennyire hihetetlen,lehet hogy a tanonc is ég a vágytól.Bár ő lehet nem csak szexre vágyna.
2019. júl. 9. 12:28
 17/19 A kérdező kommentje:

De nem vagyok se tanár se szatíra se semmi, csak idősebb vagyok kicsit nála és nekem megy ami neki nem ezért korepetálom. Milyen hatalom visszaélés meg baromságok?

Nem azért nem akarok tőle semmit, mert nem tartom annyira. Aranyos lány de más a világképünk, plusz nem soká elköltözik, ő most kezdi egyetemet én már dolgozom.

És továbbra sem használom ki a helyzetet nem szagolgatom a haját vagy fogdosom, esetleg nyálasan csorgatom rá a nyálam. Ő fiatal lány én férfi nem is értem mièrt kell magyarázkodnom. Ha neki nincsenek ilyen elképzelései tiszteletben tartom.

2019. júl. 9. 14:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ha tetszel neki, akkor ő szerelemes lesz beléd ha közeledsz hozzá. Ezért nagyon direktnek kell lenned. És ha igent, mond akkor is esélyes, hogy többet akar majd. Tehát nagy valószínűséggel összetöröd a szívét, ha igent mond neked, akkor is ha te előre jelezted, hogy csak szexet akarsz. Amúgy gyáva leszel és nagyon meg akarod kapni, tehát ezt nem fogod nagyon kihangsúlyozni.
2019. júl. 14. 16:41
 19/19 A kérdező kommentje:

Csak szimplán elhívtam és igent mondott.

Nem leszek gyáva, ha oda jutunk le fogom szögezni a szándékaim

2019. júl. 14. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!