Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne a megfelelő lépés?
Jár hozzám külön órákra egy lány. Elképesztően feltüzel, meg nagyon aranyos. Nem tudok, hogy én bejövök-e neki, de én nagyon le akarok vele fekedtni. Mivel kapcsolatot egész biztos nem akarok ezért randira hívni szerintem nem érdemes, gondoltam rá, hogy még csókolom, de ha nem sikerül, az mondanom sem kell, vègtelenül kellemetlen. Ma jön utoljára augusztusig, valahogy jeleznem kéne neki a szándékai.
Lányok, mi lenne korrekt ès diszkrét?
Ne legyetek már ilyen együgyűek. Nem akarom sem kihasználni, sem megbántani, ha ő is akarja remek, ha nem tiszteletben tartom. Pont azért nem akarom elhívni, mert nem akarom hülyéteni.
De mégse állhatok elé, hogy Szia, nem dugunk?
Mivel azt írod,hogy ma megy utoljára már csak sejted,hogy bejössz-e Neki vagy se.Szorgalmas lehet ha különórára jár, gondolom felkészíted a továbbiakra. Nincs összefüggés a kettő között, de vélhetőleg értelmes, tehát nem fog belemenni csak szexkapcsolatba.
És Te miért határolódsz el ennyire attól,hogy több legyen belőle? Kapcsolatod van? Vagy annyira nem szimpatikus,hogy hosszabb távon többet tudj elképzelni Vele?
Tegyél egy próbát ha ma elköszöntök, kérdezd meg,hogy adhatsz-e Neki egy puszit/ölelést?Aztán ha alapból elutasít hagyd, ha meg belemegy,érezni fogod,hogy vágyik-e többre. De óvatosan, Ő beleélheti magát a kapcsolatba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!