Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy esküvői meghívásra mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy esküvői meghívásra mennyi együtt töltött idő után mondanál igent?

Figyelt kérdés
2019. júl. 8. 06:35
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
3 hónap
2019. júl. 8. 06:36
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Ingyen kaja?? Bármikor!!
2019. júl. 8. 07:18
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Én ezt nem igazán értem.

Bár nem biztos, hogy ez egy jó első randi hely, de a második randitól bármikor.

Természetesen tiszteletben tartva azt, hogy a kapcsolatotok hol tart éppen.

Tehát ha nem történt még meg a dolog, akkor 1. ez pont jó alkalom lehet, vagy 2. hazaviteted/hazakísérteted magad utána...

2019. júl. 8. 08:32
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Első randira is akár. De én csak úgy randiztam, hogy ismertem azt, akivel találkozom, szóval ha idegenek vagytok még, akkor mondjuk 1-2 hét után.
2019. júl. 8. 08:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell megérezned, hogy már vállalod-e őt a rokonok, ismerősök előtt.
2019. júl. 8. 08:47
 6/7 anonim ***** válasza:
72%
Na igen elso randinal nem épp ideális de 2 hét után szerintem simán jöhet
2019. júl. 8. 09:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi 6 hete ismertük egymást a párommal, mikor elhivott a rokona lagzijába, ami 3 héttel később volt. Akkor még nem jártunk hivatalosan, én igencsak össze voltam zavarodva lelkileg, hogy szeretnék e a párja lenni egyáltalán...igy igent mondtam a meghivásra, de mondtam, hogy csak mint barátnő megyek vele, nem pedig mint A Barátnője.

Végülis aztán úgy alakult, hogy pont az esküvőn egyeztünk meg, hogy a többieknek úgy mutat be, mint a párját, igy azóta vagyunk egy pár, ez már több mint 2 éve volt, és 2 hét múlva mi is összeházasodunk :)

2019. júl. 8. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!