Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha a kolléganőm azt szeretné, hogy együtt készítsünk el egy ételt nála vagy nálam akkor többet akar mint barátság?
Nem igazán értem!
Azt mondta, hogy elkészíti neked és...?
Ebben nincs semmi, legfeljebb szimpátia,vagy barátság.
Ellenben ha azt mondta, hogy gyere fel hozzám, megfőzöm neked a sztrapacskát, vagy felmegyek hozzád és főzünk egy akármit, annak szerintem van esélye, hogy többet akar.
Döntsd el, hogy kell e neked komolyan ez a nő, érdemes e belebonyolódni, mert a munkahelyi kapcsolatok nagyon kellemetlenek tudnak lenni, ha zátonyra futnak!
Én, ha csak egy barát valaki, akkor azt mondom neki:
Legközelebb ha főzök, hozok neked egy adagot.
Össze akar veled gabalyodni, a többi csak a körítés, hogy ne nézd qrvának.
Én még olyat nem hallottam, hogy egy nő csak úgy barátilag akar főzni egy férfinek kettesben valamelyikük lakásán.
Szóval igen, többet akar. Szóval ne lepődj meg, ha a vacsora és az azt követő borozás után az ágyban találjátok magatokat.
Igen :)) ha magamból indulok ki ez egy jel arra h többet akar
Nálam is volt ilyen eset.
És hat igen ...idegeneket meg akitől semmit nem akarnék nem hív meg az ember az otthonába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!