Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez alapján szerintetek együtt vannak? Van értelme tennen egy próbát, vagy nem mert úgyis egyútt vannak?
Voltam egy házibuliban egyik haver szülinapján, aztán ott voltak számomra idegen emberek is. És akkor ott volt egy srác, akire rögtön felfigyeltem, úgy nézett ki, mint egy ilyen vámpír. :D De jó értelemben. Extrém világos bőr, jéghideg kékes tekintet, sötétbarna haj. Enyhén izmos, vékony alkat, olyan 185 cm körüli magasság, és baromira jó képű volt. Volt kis rövid szakálla, bajusza, vöröses szálú. Nagyon szabályos, helyes arca volt, olyan bámulni, fotózni való. Fekete pólóban, sötétkék farmerban. Korábban sose figyeltem fel az ilyen nagyon fehér bőrre, se a hideg szemekre, se az arcszőrzetre, de ő valahogy mégis tetszett, hozzá illett, annyira egyben volt.
Próbáltam felkelteni az érdeklődését (igyekeztem a látóterében maradni), meg eleve bemutatkoztam neki meg azoknak akikkel volt, de nem tudtam ott maradni dumálni. Kérdezgettem róla a többieket. A legtöbben a párjukkal jöttek a buliba, de vele nem volt senki, gondoltam mázlim van, jelenleg épp szingli.
Még akkor megkerestem facen a buli alatt, gondoltam majd este bejelölöm, aztán dobok neki egy üzit, hogy láttam a bulin, bla-bla, lesz ami lesz.
Néztem a kapcsolati állapota egyedülálló, de de viszont volt egy poszt, hogy egy lány rajzolt róla egy portrét, néztem a lány oldalát, és a komment a feltöltött fotóhoz a rajzról egy szivecske: ❤
Ez nem
Jelent semmit ,próbáld meg beszelgess a pasival ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!