Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már hogy pozitívan/negatí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy pozitívan/negatívan csalódtál szexuálisan a partneredben? Mondjuk elsőre elég visszafogottnak tűnik, aztán kiderül hogy mennyire szenvedélyes vagy épp fordítva?

Figyelt kérdés
2019. júl. 6. 11:13
 1/5 anonim ***** válasza:
57%

Alkalmi kapcsolatot kerestem, úgyhogy tudtam, hogy miért akar velem találkozni a srác. Nyilvános helyen találkozunk, aztán felmentünk hozzá. Már az elején gondolhattam volna, hogy ennyire egoista, de csak kisebb jelek utaltak erre. Adtam neki óvszert, de nem volt hajlandó feltenni, és végig nagyon durva volt. Egyáltalán nem nézte, hogy nekem mi jó vagy mi nem, és hát az utóbbiból volt több. Utána 3 hónapra el is ment a kedvem a hasonló kalandoktól, és még vérvételre is elmentem mielőtt lett volna más, szerencsére azzal minden rendben volt.

23/N

2019. júl. 6. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt már pár olyan lány, aki neten előadta, hogy miket vállalna be, húde nagy szex lesz, aztán az ágyban vagy egy fadarab szintjét nyújtották, vagy alig mentek bele valamibe. Ők akartak volna folytatást is, én nem.
2019. júl. 6. 11:40
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Az egész szex egy negatív csalódás volt, én úgy képzeltem, hogy valami nagyon élvezetes dolog testi és lelki értelemben is, aztán kiderült, hogy egyrészt kínos, másrészt pedig végig elvárásnak kell megfelelni, ami nem kellemes dolog.
2019. júl. 6. 12:35
 4/5 anonim ***** válasza:
57%
Egy csaj, akit megfektettem azt mondta, szereti az enyhe fojtogatást. Kb amikor a nyakához értem már sápítozott, hogy túl erős, nem kap levegőt. Egyéb apróságok is voltak, összességében lerombolta a pozitív érzésemet az irányába. A durvulás, amit elmondása szerint szeret, kimerült abban, hogy kikarmolt és szétharapott. Kb semmi sem olyan volt, mint ahogy elmondta. Kösz, ebből többet nem kérek.
2019. júl. 6. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Volt, hogy szánalomból lefeküdtem egy igazi világ lúzere csávóval, aztán kiderült, hogy akkora farka van, mint egy lónak (nem lett így sem folytatás).

Volt egy nagyon okos srác, akivel baromi jókat beszélgettünk, azt hittem, totál wgy hullámhosszon vagyunk, aztán a szex valami tragédia volt, egyáltalán nem figyelt rám.

Volt, akivel elkapott minket a szenvedély, iszonyú jó volt vele smárolni, az előjáték nonplusultra, aztán betette és 10 másodperc múlva közölte, hogy ő elment. Na az nem kicsi csalódás volt.

2019. júl. 6. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!