Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szenvedélyes, vágyakkal teli szex, szerelem csak a szép embereknek adatik meg?
Mi a szép?
Belső oka lehet ennek a szenvedély mentességnek.
Ez baromság. Kisugárzás, önbizalom! A férfiak eleve ne szépek, hanem férfiasak legyenek. Egy nő meg, ha nem érzi szépnek magát, akkor kezdjen el kísérletezni a külsején, hogy hogyan hozhatná ki a legtöbbet az adottságaiból. Vagyis milyen frizura, ruha, smink áll jól neki stb. Nem olyan nagy dolog ez.
A szépség eleve nagyrészt szubjektív megítélésű, mindenkinek más tetszik, nem tudsz megfelelni mindenki elvárásainak. De minek is kéne? A szépség csak egy kevés előnyt ad az induláshoz, de önmagában nem ér sokat.
A jó szexhez persze, nem árt, ha valaki testileg és érzelmileg is egészséges, meg edzett, de legalábbis van egy állóképessége.
Egyébként én se vagyok egy modell alkatú nő (átlagos vagyok, de ettől még jól érzem magam a bőrömben), mégsem kényszerültem még soha "kompromisszum szexre".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!