Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt megbocsájtanátok a pasinak?
Figyelt kérdés
Ha 2-3 tali es szex is volt a pasival de egy nap mikor álltok a buszmegállóban elhajt mellettetek , habár látott ?2019. júl. 5. 06:04
1/10 anonim válasza:
Miért, mi vagyok én k.u.r.va, hogy meg kell állni mellettem az út szélén? Ha int egyet az bőven elég.
2/10 anonim válasza:
Én nem szoktam észrevenni senkit a buszmegállóban, hiába nézek oda. Te meg üldözési mániás vagy.
3/10 anonim válasza:
Hát persze, hogy képzeli? Satufék a forgalomban, vagy egyenesen hajtson fel a padkára, hogy közben döntse ki a táblát is, és lépjen ki belőle egy csokor rózsával. Ha nem így tesz, akkor már szóra sem érdemes, jobban jártál volna Huffnágel Pistivel!
4/10 anonim válasza:
Nagyon nem értem a mai nőket. 1-2 randi szex és ezen kívül még is mit várnak még????? Az agyam elszáll, mit szeretne még egy nő, mi kéne még? Vegye észre, talán vegye is fel a kocsijába??????
5/10 anonim válasza:
Attól, hogy elhajtott még visszafordulhatott volna. Egy érzelmi nyomorék, felejtsd el gyorsan. Ha még oda enné a fene valamikor feléd nézz keresztül rajta és hajtsd el a fenébe. Egy ilyenre nem szabad időt pocsékolni, vannak rendes pasik azt keresd.
6/10 anonim válasza:
Kötelessége lett volna elvinni téged, vagy mi van? Egyébként vezetés közben a forgalomra és az útra koncentrál az ember, nem arra, hogy a buszmegban ácsorgók közt vajon ott van-e hiszti kriszti...
8/10 anonim válasza:
Túlreagálod. Én pl konkrétan ránézek emberekre és nem veszem észre, ha úton vagyok. Simán lehet ő is ilyen.
30n
9/10 anonim válasza:
Honnan tudod,hogy látott?Igen elnézném,mert lehetséges,hogy időre ment,de az is lehet,hogy nem.is akar velem többet találkozni.Vagy mire megâll valahol,és a buszmegállóba ér,addigra elmész.Mert ugye a buszsávot is a bunkók foglalják el.Ráadásul nem 10 km-es sebességgel haladt gondolom.
10/10 anonim válasza:
Nem, én a helyedben odamennék egy rózsacsokorral szétverném a fején rábas.znám az ajtót és soha többet nem találkoznék vele.
Ő meg legalább nyugodtan kereshet egy normális nőt utánad, addig meg egy sör mellett elmesélheti a haveroknak, hogy ki volt élete legidiótább nője. :D
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!