Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az miért gond, ha egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért gond, ha egy lánynak imponál, hogy a pasinak van kocsija?

Figyelt kérdés
Nekem bejön ha valakinek van érzéke a vezetéshez és ért az autókhoz, nem ertem mi a probléma ezzel és miért kell rögtön összefüggésbe hozni az anyagiakkal meg egyebekkel

2019. máj. 29. 17:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
43%
Mert akinek ladáj vagy egy 94 -es szuzukija van az is érthet a kocsikhoz.. Nyilván nagyon jó autója csak annak van akinek van rá pénze, tehát sima polgári bevétele van. Most ha valaki azt írja ki , hogy szereti ha nyaralni viszik és van érzéke a tropusi vidékek kiválasztásához ,akkor nem anyagiakról beszélünk ? Vagy ez 5-10 ezres tétel ?
2019. máj. 29. 17:34
 2/17 anonim ***** válasza:
45%

Mert itt a Gyakorin:

1.: Ha a nő, akár csak 1 pohár vizet is elfogad a férfitől, és/vagy megkérdi, hogy van-e munkája, akkor egyből aranyásó-féreg-ribi-szuka lesz!

2.: Minden nő az igazi szerelmet keresi, és egy hajléktalannal is együtt lennének, mert a pénz nem számít, csak a LOVCSI és a ROMCSI. :))))))))))))))))))))

3/17 anonim ***** válasza:
82%
Nem gond.
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Azért az nagyon nem mindegy, hogy hogy áll ehhez hozzá. Tehát ha mondjuk úgy van vele, hogy a pasinak van kocsija szóval legyen szives fuvarozni mindenhova az elég undorító. Vagy ha semmi ambíciója nincs rá, hogy neki is legyen egyszer autója mert úgy van vele, hogy majd a párjáét használja. Vagy ha az "autó" fogalma a 20 millás BMW-nél kezdődik nála. Aki egyik kategóriába se esik bele azzal semmi gond szerintem.
2019. máj. 29. 17:37
 5/17 anonim ***** válasza:

Nem gond, én szerintem, mondom ezt pasasként, és az se zavarna, ha a leányzó nem akarna vezetni, vagy jogsit.

Nekem egy ócskább, régi autóm van, de ma már elég olcsón lehet kapni bármilyen, valahogy kinéző autót, amibe nem gáz beleülni lányként.

Volt barátnőmet szívesen vittem bárhová, rengeteget kirándultunk együtt.

Próbáltam is tanítani vezeti, de elzavartak onnan, én meg idegbeteg lettem a pasastól, aki elküldött....

2019. máj. 29. 17:47
 6/17 anonim ***** válasza:
36%

Na hát ezaz...nem mindegy az autó....

Gondolom nem egy 25 éves suzukiról van szó....

Én pl. nap mint nap a munkámhoz, egy régi suzuki swift-et használok, sok sok rövid és néha hosszabb távot megyek mindenféle pocsék utakon...és sajnálnám rá a drágább autót.

A drágábbik autóm az otthon van garázsban. Azzal sokkal ritkábban látnak.

de a suzukival tuti sokan lenéznének....és biztos le is néznek....

és hadd tegyem még hozzá, hogy gyalog nagyon kevesen köszönnek vissza, míg ha autóban ülök érdekes mód sokan integetnek..

Na ezt utálom az emberekben...

2019. máj. 29. 17:48
 7/17 anonim ***** válasza:
67%

nekem pl azert fontos, mert 6 evesen ateltem egy sulyos autobalesetet, igy sokaig pl. autoba sem mertem ulni.

amikor vezetni tanultam, a tanpalyan minden jol ment, a forgalomban vezetve viszont szo szerint halalfelelmem volt/van.

Elozesnel becsukom a szemem (pszichologiai okok, elozes kozben volt a baleset), igy mindenkinek jobb, ha en soha nem ulok volan moge.

Nyilvan, emiatt, jo, ha a paromnak van autoja/tud vezetni. (pl kesobb, ha gyerekunk lesz orvoshoz vinni egyszerubb)

De szinglikent is eljutok tomegkozlekedessel, szoval, nalam nem tagadom, eleg nagy plusz, de nem elvaras a jogositvany es az auto.

2019. máj. 29. 17:51
 8/17 Lili8989 ***** válasza:
45%
Ez azért van, mert a FÉRFI lényéhez, hozzátartozik a vezetés, az autó!
2019. máj. 29. 18:39
 9/17 anonim ***** válasza:

Nekem van autóm, egy 15 éves kis autó, napi szinten vezetem általában.

Annyi "elvárásom" legyen legalább jogsija, és "normális" kocsija legyen.(normális autó alatt értem nem menőző mint például Audi, Mercedes,tuningolt és társai, hanem egy rendes, hétköznapi autó).

Ja és még valami: ha nincs kocsija, nem fogom fuvarozni. Ha van be ne merjen ülni a kocsim volánja mögé! Én sem vezetek idegen autót, ő se akarja az enyém! Van saját autója, hordja avval magát, én is hordom magam a sajátommal, ja és ne pofázzon bele a vezetésbe, mert akkor a legközelebbi helyen kirakom.

2019. máj. 29. 19:23
 10/17 anonim ***** válasza:
42%

8.-nak.

Budapesten élek. Minek vennék autót?

2019. máj. 29. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!