Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az miért gond, ha egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért gond, ha egy lánynak imponál, hogy a pasinak van kocsija?

Figyelt kérdés
Nekem bejön ha valakinek van érzéke a vezetéshez és ért az autókhoz, nem ertem mi a probléma ezzel és miért kell rögtön összefüggésbe hozni az anyagiakkal meg egyebekkel

2019. máj. 29. 17:31
1 2
 11/17 Lili8989 ***** válasza:
72%
10: egyfelol, az emberek nagy része nem Budapesti, hanem vidéki.l masodszor ott is kell az auto néha.
2019. máj. 29. 19:33
 12/17 anonim ***** válasza:
42%

TAXI + BKK.

Nekem bőven elég! Az évi 2-3 nyaralásra meg bérelek.

2019. máj. 29. 19:39
 13/17 Lili8989 ***** válasza:
Egyébként, most belegondoltam mélyebben, és arra jutottam, hogy Budapesten, szingliként, nekem sem lenne, mert 1, hol tartom? (Megyeszékhelyen is rémálom parkolni) 2, A bevásárláson kívül nem használnám másra. - Na persze, majd ha gyereked lesz ujra megkérdezem, kell e az auto ;)
2019. máj. 29. 20:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy gond, sokszor jól jön a kocsi. Én lány vagyok, nekem nem elvárás hogy legyen kocsija az illetőnek, nekem sincs. Van jogsim, de félek vezetni, nem tudom hogy miért.
2019. máj. 29. 20:19
 15/17 Lili8989 ***** válasza:
Utolso! De cuki! :D nyigi en is igy voltam. De aztán lettek gyerekeim es ez megvaltozott. Ra voltam kenyszeritve, h vezessek. Hosszabb utra, máig a férjem vezet mindig. En nem merek. Epp elég a varosban helytállni
2019. máj. 30. 06:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tök érthető. Én nő lennék nekem is imponálna sőt az is imponál ha a lány érdeklődik az autók iránt esetleg neki is van mert egyik kedvenc programomra el lehet így menni közösen:autóstalálkozó 😀
2019. máj. 30. 20:57
 17/17 A kérdező kommentje:
16. Én is szeretem az autós találkozókat:DD volt barátommal voltam is nem egy ilyenen és imádtam. Ezért is szeretem, ha egy fiú ért az autókhoz meg vezetni is szeret
2019. máj. 30. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!