Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nektek ez az női alak vagy nem?
Felépítésileg csinos, csak a tartása egy kicsit "gyöszös". Ráférne egy kis mocorgás, hogy legyen egy kis tartása.
32/f
"Igen, nő vagyok."
Igen gondoltam. A férfiak nem jöttek volna a ruházkodással, ők már le is csupaszították gondolatban. :D
Vékonynak vékony, csak nem igazán van alakja. Egy kis izmosodással ezen könnyen lehetne segíteni. És mint ahogy többen írták, ízlésesen felöltöztetve még akár a szép kategóriába is eshet. Nem utasítanám el, ha egy ilyen nő közeledne hozzám, de nem is "álomtest" számomra. Az elhízott kategóriánál mindenképp szebb, egészségesebb benyomást kelt.
Mellékes megjegyzés, hogy a feje viszont nekem szabályszerűen ijesztő. :D
Nőként írom a válaszom:
ez egy semmilyen vékony alak, semmi forma, semmi izom, szimplán genetikailag vékony csaj, amilyet keresnek modelleknek.
És még a csaj szemöldöke is csúnya. :(
A legtöbb férfi a formásabb csajokat szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!