Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Ennétek dinnyét közösen ülve a férfival randin?
Figyelt kérdés
Hogy eszitek a dinnyét? Kanállal, késsel? Kenyérrel?
Csupa maszat az arcotok? 🙂
Kort is írjatok.
2019. júl. 4. 14:03
11/16 anonim válasza:
Simán ennék randin dinnyét. Miért ne? Mikor mivel eszem. Késsel, kanállal, előre felkockázva mindegy.
Kenyeret soha nem eszem hozzá. Hallottam, hogy van, aki igen, de én nem kóstoltam még és nem is szeretném kipróbálni.
12/16 anonim válasza:
Nem szeretem a dinnyét de még az illatát sem.
31N
13/16 anonim válasza:
Amióta eldönthetem, hogy eszem a dinnyét, nem eszek kenyeret hozzá, utáltam, de muszáj volt gyerekként. Általában felkockázom egy tányérba, és villával eszem. Így kényelmes, kulturált, és maszatos sem leszek tőle.
15/16 anonim válasza:
Imádom a dinnyét, de csak zárt helyen szoktam enni. Piknik kizárva. Odavonzza a méheket és a darazsakat, én meg allergiás vagyok rájuk. Gondolom, nem az intenzíven akarna a pasi látogatni legközelebb.
16/16 anonim válasza:
Imádom a dinnyét és kézzel eszem, igen tiszta maszat leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!