Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok pusztán kíváncsiságból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok pusztán kíváncsiságból ezek a férfi jellemek mennyire jönnek be nektek? Mivel felnőtt kat.18-30 évesek véleményére vagyok főként kíváncsi de nyugodtan mindenki írhat)

Figyelt kérdés

20-as évei elején járó férfiú (azért az még nem az a teljesen érett férfi szerintem)

kezekre nagy és izmos, kockásodó has és izmosodó test (edzésben lévő minden nap edzik és sportol)

nincs kommunikációs problémája vagy egyéb mentális betegsége, nem dohányzik, a drogokat megveti! alkalmanként iszik csak de azt is mértékkel azaz nem hányásra-rosszullétre.

sporton (focimeccs barca real stb) kívül tényleg bármiről ellehet vele beszélgetni! tudomány, művészet, divat, család, szexuális-romantikus vágyak, kalandok, filmek-sorozatok, zene, főzés-sütés, emberiség, történelem, irodalom, stb.

minden nap magára szán kb 3-4 órát ezalatt sportol, edz, gyakorol gitározni és énekelni (tud csak szeret és akar gyakorolni hogy jobb legyen).

van neki szakmája, érettségije, de még tovább tanul hogy vezetői szakmája legyen, igényes, tiszta, ápolt (gondolom ez alap mindenkinél).

szeret udvarolni, bókolni a párjának romantikázni különböző randikra menni vele, igaz kiköveteli magának hogy a lány rendesen öltözzön fel ne qurvásan ne legyen kint neki a feneke, a tevepatája meg a dekoltázsa se.

jó neki a humora de néha kicsit furcsa akár egy picit sötét is néha neki de szinte a legrosszabb helyzetben is képes meg látni a jót!

kissé féltékeny típus ha szerelmes lesz valakibe elvárja hogy csak az övé legyen viszont ő is csak a nőé lesz nem csetelget, nem flirtölget, nem találkozik nőkkel, nem hazudozik hanem őszinte akár fájdalmasan is!

külsőleg hideg és zárkózott de belül nagyon meleg, gondoskodó, az érzéseit nem mindig szereti kifejezni de kimondja ha együtt van a párjával, becsületes, tisztességes, vannak neki elvei amikből maximális esetben csak egy hajszálnyit enged! sosem csalja meg a párját, a hibáit de még a párja hibáit is szeretné kijavítani mivel szerinte egy kapcsolatban a felek felemelik egymást nem le húzzák habár néha forróvérű és olykor olykor bunkó de ha hibázik mindig elismeri és bocsánatot kér és kiengesztel.

arról nem is beszélve hogy ki áll mindig a családjáért és a szeretteiért.

de talán a legnagyobb hátránya és előnye hogy olyan mint a méreg! képes ölni de a megfelelő kezekben gyógyítani is

2019. júl. 2. 20:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
72%

Jól hangzik, amiket leírtál. De egyet kell, hogy értsek a többiekkel. A leírtak alapján azonnal a volt párom ugrott be, hiszen ő is ugyanígy harangozta be magát. Igaz, hogy önmagával nagyon sokat foglalkozik, többet is mint kellene, többet mint az "élete szerelmével."

Neki egyetlen egy haverja volt, aki még elviselte, mindenki más utálta, elvileg csak azért mert meg merte mondani a véleményét, szerintem meg azért mert mindig minden társaságban magát fényezi, hogy ő a legjobb, melóban is csak a főnök hibázik, ő sose. Stb.

Szerintem egy ilyen embernél csak idő kérdése, s ugyanígy élőjön ez a túlzott önimádás a kapcsolatban is, s ez instant bukó.

2019. júl. 3. 06:41
 22/28 A kérdező kommentje:

Értem az onfenyezes nálam nem megy ilyen szinten ahogy le írtad... most amit le írtam azt csak itt írom le nem adok kis előadásokat sehol sem hogy mit tudok vagy mit nem... munkahely meg suli le írtam ha hibázok akkor azt én fel válalom a fonokseggel meg tanárokkal sosem volt bajom mert nem pofaztam vissza mert tudtam jol hogy én húzom a rövidebbet persze ha mar visszaélés lenne azt nem hagynám

De érdekes a legtöbb embernél ilyenek voltak az exek és szerintem egy darabig ilyenek is lesznek... vagy rosszabbak

2019. júl. 3. 08:59
 23/28 anonim ***** válasza:

Nekem 4 olyan pont volt ami valószínűleg hosszabb/rövidebb távon szakításhoz vezetne.

Az egyik a hiba javítgatás. Mindenkinek vannak hibái és ezek az illető jellemének sokszor szerves részei. Ha "kijavítod" más embert kapsz. Nekem sok hibám van vannak akiket ez zavar és vannak akik elfogadják és így is szeretnek. Ha valaki "javítani" akarja őket az meg akar változtatni. Persze az emberek idővel amúgy is változnak de nagyon nem mindegy hogy ezt magától akár saját elhatározás alapján akár az élete változásai miatt teszi vagy külső nyomásra megfelelési kényszerből. Mi 5 éve vagyunk együtt a párommal. A párkapcsolat az hogy idomulni kellett egy másik emberhez az életemben bekövetkező egyéb változások együtt okozták a jellemem változását. De nem azért változtam mert a párom azt mondta hogy kell. Amikor ilyesmivel próbálkozott határozottan közöltem hogy vagy abba hagyja vagy keresse meg az ajtót és csuka is be maga után.

A kisajátítás a másik. Értelemszerűen az ember nem kezd idegenekkel beszélgetni és talalkozgatni ha párja van. De nehogy már több éves barátságokat rúgjak fel mert történetesen a barátom hím nemű. Ugyanígy persze azzal sincs bajom ha a párom találkozik a nő nemű ismerőseivel. Ha valaki meg akar csalni azt megteszi a meló helyen vagy oda felé vagy haza felé esetleg mikor "elmegy boltba" stb. Ezer meg egy szituáció van amikor megteheti. Attól hogy kalitkába zárjuk egymást nem leszünk boldogabbak.

A harmadik ez az a elveiből nem enged dolog. Általában nincs ezzel gond hisz azért vannak az elvek hogy behatárolják mit teszünk és mit nem. Viszont aki késztetést érez hogy ezt kiemelje az többnyire szimplán szemellenzős. A párom is ilyen. Végtelenül könnyű belegázolni a lelkébe mert az elvei igen szilárdak és sajnos sok esetben nem fedik az átlag elveit. Viszont más elveit és szokásait nem vagy csak évek és viták árán tudja megemészteni. Ez olyan jellem hiba amit ha lehet kerülnék ha egyszer újra párt keresek.

A "forró vérű" a negyedik olyan dolog amit nehezen viselek. Ez is jellemző a páromra és nem egyszer vitt minket a szakadék szélére. Nekem senki ne üvöltse le a hajam se szó szerint se képletesen mert épp olyan napja van vagy mert ő azt hitte hogy.... Ha újra párt keresek majd olyat keresek aki tudja magát kontrollálni. Arról nem is beszélve hogy az hogy pillanatok alatt a plafonon van valaki üti az én egyik jellem hibám. Sajnos a hangulatom nagyban függ az engem körül vevő emberek hangulatától. Ha a párom félpercenként dühöng vagy hisztizik vagy durcizik valamin akkor én se tudok nyugodt és kiegyensúlyozott maradni. Ez a jellemem egyik meghatározó része és bár küzdök vele valószínű ilyen marad. Így gondolom érthető miért igyekszem olyat keresni akivel kiegyensúlyozott lehet a légkör.

Ezeken kívül is voltak olyan dolgok amiknél rezeg a léc de ez a négy nálam pl hosszú távon megöli a szerelmet.

2019. júl. 3. 13:03
 24/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális választ na igen korrekt volt amit írtál de lehet sokszor írtam rosszul le a szandekaimat alapból hosszu a szöveg és már fáradt is voltam de nálam a forro vérüség nem az agressziót jelenti!

Meg nem is azt hogy egybol le orditom az emberek fejét és elvek! Sajnos ezt muszály ki hangsúlyoznom! Sokszor lattam az emberi mocskossag legjavát! Ezért is tartom fontosnak!

Sok olyan emberrel talalkoztam akik csalnak lopnak hazudnak droggal kereskednek az utcán fényes nappal, futatokkal férfi+nőivel is, olyanokkal akik csak szimplán szórakozásból vagy szeszélyből aláznak meg és bántalmaznak másokat.... átverik a hozzájuk legközelebb álló személyeket múló élvezetekért/haszonért... na meg olyant is ismertem aki a saját barátnőjét futatta.... még mindig rossznak tartod ha valaki nem enged az elvekiből?

Na meg a masik a gondolataim mindig szélsőségesek 😂😅 mert mindig erre ertem csak másoknak pl azaz elv hogy Árpád házi legyen a kiszemet

Na meg a kijavítás... oke persze nem ugy értettem azt sem hogy zero tolerancia de hiszem hogy ha jó két fel között a kommunikáció akkor meg tudjak beszélni a kritikus dolgokat pl dohányzás tul sok alkohol szélsőséges magatartás minta de igen ahogy írtam szélsőséges dolgokra értem mindig...

2019. júl. 3. 13:23
 25/28 anonim ***** válasza:

Mint írtam az elvekkel alapvetően nincs baj de el kell tudni fogadni hogy másnak mások az elvei ha nem megy legalább némán elsétálni mellette. A páromat és az elveit sokszor sérti az ahogy a családom működik. Az ahogy beszélünk egymással az egymásra oda nem figyelés stb. Én így nőttem fel így könnyen elfogadom hogy ők ilyenek. Neki sértő az ahogy ők működnek és mivel neki szilárdak az elvei és tartja is magát hozzájuk folyamatosan súrlódások vannak közte és a családom között. Ahogy az is sérti hogy tőle mást várok el adott esetben kevesebbet tűrök mint a családtagjaimtól. Ezek is mind magyarázhatóak az elvek mentén ő rendszeresen meg is magyarázza szerintem meg csak sértődékeny és merev. Ezért írtam hogy az elvek alapjában véve jók. Ha túl merevek és egy alapból is nehezebb személyiséggel párosulnak akkor viszont komoly gond lehet belőlük.

Hogy a krv-ákat hozzam példának. Az én elveim és erkölcsöm nem engedné hogy öröm lánynak álljak. Ahogy azt se hogy a párom vagy a baráti köröm legyen ilyesmiben benne. Viszont azzal különösebb bajom nem volt hogy a szomszéd csinálta. Hát lelke rajta se megszólni se hangosan háborogni nem volt indíttatásom emiatt amíg az én életembe nem szólt bele. Akkor van baj az elvekkel ha általánosan mindenkire rá akarja valaki vetíteni figyelmen kívül hagyva hogy a másik teljesen más múltal személyiséggel és gondolatokkal működik így az elvek se lehetnek azonosak. Az elfogadás hiánya az ami nehéz személyiséggé tehet valakit és ezt sejtik az emberek amögött ha valaki hangoztatja hogy mennyire fontosak az elvei. Ezért emeltem ki.

2019. júl. 3. 13:44
 26/28 A kérdező kommentje:
Értem mindenesetre jó hogy tisztázztunk 🤔🧐
2019. júl. 3. 13:55
 27/28 anonim ***** válasza:

Egyébkent egy hasonló kaliberű lányt kellene keresned, mint te. Aki nem feltétlen tűri ezeket, hanem kiáll magáért és ugyanúgy viselkedik, ahogyan te. Akkor szembesülnél vele, hogy milyen "magaddal járni", s h te mennyire tolerálod.

Félre ne érts, írtál jó tulajdonságokat, de van nehány olyan, amiket az előttem lévők már leírtak és amiket túlzásba viszel.

Ezek mellett a feltételek mellett, egyébként kíváncsi vagyok rád. Mert ilyenkor a leírtak alapján mindenkiben kialakul egy kép rólad, s furdall a kíváncsiság, hogy az enyém mennyire pontos. :D

(értem itt ezalatt a külsőt, illetve, hogy a leírtak mennyire igazak, hiszen nem mindenki úgy lát téged, ahogyan te önmagad)

2019. júl. 3. 16:07
 28/28 A kérdező kommentje:

Ez igaz elvégre ez egy anonim oldal meg azt írtam én is hogy tulzasba esek néha 😂😅 de pl egy hasonlo mentalitásu lannyal semmi gondom nem lenne 🤣 erre mondjak hogy a zsák megtalálja a foltját

Na meg küldő belső mivel ez egy anonim igy mondhatok bármit hogy hu de szuper vagyok stb na most arc nem tartom magamat ördögien jokepunek de nem is vagyok ördögien csúnya meg ugye ez ízlés kérdése valakinek nagyon tetszik valakinek meg nem én is mondtam mar olyan bomba nőre hogy nem az esetem mert nem volt ízlések és pofonok

Meg írhattam volna azt is hogy most a baratnomet mindig meg halgatom segitek neki odafigyelnek rá még a legapróbb xarságra is... na meg ezt 100%-ra senkisem tudja csinálni... de Az már egy masik kérdés itt ez volt a lényeg hogy mint az alap jellemem a KIS EGOMMAL 😅 meg ugye ott van még a szerelem annál meg az ember értek rendje viselkedése teljesen felborul 😓😬 de hé igy az utolso válaszok legalább nem voltak kepmutatoak de ôket sem pontoztam le már csak azert se 😏

2019. júl. 3. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!