Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok pusztán kíváncsiságból ezek a férfi jellemek mennyire jönnek be nektek? Mivel felnőtt kat.18-30 évesek véleményére vagyok főként kíváncsi de nyugodtan mindenki írhat)
20-as évei elején járó férfiú (azért az még nem az a teljesen érett férfi szerintem)
kezekre nagy és izmos, kockásodó has és izmosodó test (edzésben lévő minden nap edzik és sportol)
nincs kommunikációs problémája vagy egyéb mentális betegsége, nem dohányzik, a drogokat megveti! alkalmanként iszik csak de azt is mértékkel azaz nem hányásra-rosszullétre.
sporton (focimeccs barca real stb) kívül tényleg bármiről ellehet vele beszélgetni! tudomány, művészet, divat, család, szexuális-romantikus vágyak, kalandok, filmek-sorozatok, zene, főzés-sütés, emberiség, történelem, irodalom, stb.
minden nap magára szán kb 3-4 órát ezalatt sportol, edz, gyakorol gitározni és énekelni (tud csak szeret és akar gyakorolni hogy jobb legyen).
van neki szakmája, érettségije, de még tovább tanul hogy vezetői szakmája legyen, igényes, tiszta, ápolt (gondolom ez alap mindenkinél).
szeret udvarolni, bókolni a párjának romantikázni különböző randikra menni vele, igaz kiköveteli magának hogy a lány rendesen öltözzön fel ne qurvásan ne legyen kint neki a feneke, a tevepatája meg a dekoltázsa se.
jó neki a humora de néha kicsit furcsa akár egy picit sötét is néha neki de szinte a legrosszabb helyzetben is képes meg látni a jót!
kissé féltékeny típus ha szerelmes lesz valakibe elvárja hogy csak az övé legyen viszont ő is csak a nőé lesz nem csetelget, nem flirtölget, nem találkozik nőkkel, nem hazudozik hanem őszinte akár fájdalmasan is!
külsőleg hideg és zárkózott de belül nagyon meleg, gondoskodó, az érzéseit nem mindig szereti kifejezni de kimondja ha együtt van a párjával, becsületes, tisztességes, vannak neki elvei amikből maximális esetben csak egy hajszálnyit enged! sosem csalja meg a párját, a hibáit de még a párja hibáit is szeretné kijavítani mivel szerinte egy kapcsolatban a felek felemelik egymást nem le húzzák habár néha forróvérű és olykor olykor bunkó de ha hibázik mindig elismeri és bocsánatot kér és kiengesztel.
arról nem is beszélve hogy ki áll mindig a családjáért és a szeretteiért.
de talán a legnagyobb hátránya és előnye hogy olyan mint a méreg! képes ölni de a megfelelő kezekben gyógyítani is
azt viszont egy szóval sem írtam hogy le van dominálva a csaj... de persze a nőket sem kell félteni az egyik legjobb barátomat pont úgy csalta meg a barátnője akivel már 4 éve együtt voltak hogy fiú-barátokkal talizgatott, chatelt ja és akivel elsőnek megcsalta az az akkori legjobb barátja volt... úgy gondolom úgy a fair hogy elvárjam hogy ne keresse más srácok társaságát hogy ha én sem keresem más nőkét...
12. bocs de kivel mással foglalkozzak? talán veled? ismeretlen idegenekkel? foglalkozok a jó barátimmal a családommal a szeretteimmel és a párommal...
#7 vagyok, nem tudom miért lettem lepontozva.
Megfogalmazom másképpen. Nagyban erőlködsz, hogy szuperlatívuszokban magasztald magad, de közben minden amit írsz, azt mutatja, hogy miért vagy totál abszolút khibhaszhottul alkalmatlan egy párkapcsolatra.
Önmagában árulkodó, hogy a világképedben rajtad kíül mindenki más drog- és alkohol függő, nőket bántalmazó, terrorizáló, hazudozó, hűtlen bántalmazó. De te nem. Te értékes kivétel vagy, az egyetlen alternatíva.
Szerencsére még a párod jellem hibáit is kijavítod és semmiben sem korlátozod.
„minden nap magára szán kb 3-4 órát”
Csak egy kérdés: ha mondjul 8-16ig dolgozik, este 8ig csak magával foglalkozik, de ebbe nincs benne az utazás, vacsora, esti zuhany meg ilyen aprósógágok... akkor velem mikor is tölt időt?
7-es a válaszodra nem is reagáltam lepontozni sem pontoztam le... nagy magasztalás mondjunk nagyon ha elmondom hogy féltékeny tipus vagyok nehezen fejezem ki az érzéseimet sokszor hidegnek látszok... forró vérű vagyok... túlzásba esek... régimodi vagyok... na meg a tapsztalat sok mindent kell még megtapasztalnom az életben... meg ne haragudj de sajnos nagyon sok ilyen alkoholista drogos családot verő apával találkoztam annó általánosban volt is belőle egy balhé a suliban hogy az apa bántalmazta a lányát... és eléggé látható nyomai voltak szegénynek...
meg azt nem értem hogy amugy miért baj ha egymás hibáit kijavitjunk? egymásnak akarunk tetszeni ezért változunk a kedvéért! az embernek az életében a jelleme 4-6 változik legalább és mind a körülöttünk lévő emberek hatására...
meg nem akarok kötekedni de tényleg olyan ember nincs aki nem akarja csak egy picit is irányítani a párját!
hazudhatsz magadnak meg nekem is hogy te nem de sajnos ez így van ilyen az alap emberi természet irányitani akar az már más kérdés hogy mennyire... nem tartanám fogságban a barátnőmet nem kell ugy höbörögni mint ha ugy lenne... a képmutatást meg utálom pontosan ugy csináltok ahogy leírtátok hogy én milyen ember vagyok pár sorból... szerintetek teszem a tökéletest de pont ellenkezőleg de ti is ugy írtok mint ha abszolut hibátlanok lennétek de... minegy
nyilván munka + barátnő mellet nem minden nap lenne ez... egy kis magánélet gondolom neked sem lenne gondod vele
de most megyek tovább tanulni agusztusban de ez a suli nem minden napos... igy még egy fél állást is eltudok vállalni hogy ne anyutól kérjek randizásra pénzt :DD
a piszkálodás morcosság nem zavar :D én a hibáknál kicsit rosszabb dolgokra gondoltam... (meg kicsit tovább maradtam gyakorin mint kellene ez az igazi méreg...)
a hidegséget pedig ugy értem hogy nem 24/nap nyávogok na meg nem közönség előtt komfort zónában nincs azzal gond ölelem mint micipackó a mézes bödönt :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!