Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 éves lányhoz szerintetek hány éves férfi illik kb?
Én a 25-30 éves korosztályhoz vonzódom, de egy barátnőm pedig max 22ig, felette szerinte hülye vagyok, hogy nézem a férfiakat.
Szerintetek?
Én is 25-30.
Az, hogy ki tetszik, nem rajtad múlik, ezért nem lehetsz hülye.
Szerintem ez egyenfuggo. De egy 30 eves pasas lehet csak friss pipinek nez es orul h ilyet farkal, vagy az is benne van a pakliban h ha komolyra fordul mikor te 22-3 leszel o mar gyereket akarna...
Szoval attol fugg mi a celod.
Nem eletkortol fugg ket ember osszeillik-e
A szexhez meg csak genitaliak kellenek, ott aztan megannyira mindegy
-közös életúthoz/komoly kapcsolathoz 18-24
-járogatni/"élni" 18-ameddig a gyomrod bírja.
32/f
Kellemesen élni úgy, hogy azért ne kelljen tenni semmit
+50 és minimum 600 netto alapjáratba.
:D :D
Egyénfüggő. Egy olyan 18 éves lánynak, aki diplomát akar szerezni, annak max 22, ahogy a barátnőd is mondja. Hiszen másik fél is most végzi el az egyetemet vagy még oda jár, aztán kis karriert akar építeni, vár még a baba, házasság egy kicsit neki is, ameddig a 18 éves párja az egyetemet végzi.
De ha dolgozni akarsz továbbtanulás nélkül, akkor mehet a 25-30 is simán, hiszen jöhet a gyerek, stb. Nincsenek már nagyon életcéljaid ezeken kívül és a 25-30 as is már házasodna valószínűleg meg gyereken gondolkozik.
De ha 25-30 éves korosztály tetszik, akkor úgy sincs mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!