Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fél ez a fiú tőlem? Miért nem tudja, hogy mit akar?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az autóm meghibásodott ezért elvittem egy autó szerelőhöz 30-as srác teljesen átlagos srác egyáltalán nem helyes külsőre sőt inkább picit még rondácska is! De ez nem zavar! Még is valami nagyon megfogott benne! Nem tudom mi sokat beszélgettünk cseten is! Elmondta tetszem neki szimpatikusnak tart ismerkedhetünk majd még sem ,, mert” közeledni most pedig már nem tudja mit akar! Nincs senkije sem hosszú évek óta! Rólam annyit kell tudni mások által nagyon szépnek mondott igényes divatos belevaló èletvidám mosolygós lány vagyok! Aki után forognak az utcán! ( nem magamat szeretném fényezni) de szeretném meg tudni azt, hogy mi az oka annak, hogy ez a fiú hezitál?2019. jún. 28. 21:43
1/5 anonim válasza:
Kezdeményezz te! Azt gondolja, nincs nálad esélye, tiszta sor...
2/5 anonim válasza:
Önbizalomhiányos, el sem tudja képzelni, hogy egy valamire való nőt érdekelheti, azt hiszi hülyéskedsz vele unaloműzésből.
3/5 anonim válasza:
A "kamu történet jelző" erősen kileng.
De tegyük fel, hogy igaz...
Kezdeményezz te.
4/5 A kérdező kommentje:
Kezdeményeztem 🙂 Elmondtam neki szimpatikus nekem és szeretném jobban megismerni 🙂 Aztán az egyik közeli barátja elmondta beszélt rólam neki, azt nem árulta el, hogy mit mondott de a barát azt mondta szurkol nekünk kettőnknek aztán eltelt pár nap nem keresett ma véletlenül egymásba futottunk azt mondta nem tudja mit akar
2019. jún. 28. 21:48
5/5 anonim válasza:
Hagyd, lehet nem annyira tetszel neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!