Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Röhej nem, másnak 20 nő is jut, nekem egy se mi ez ha nem átok?
Nem mintha az ember változtathatna ezen. Még a külsőn igen, de belsőn... Azt nem lehet. Kapsz egyet, aztán tessék azzal élni.
Röhej nem, hogy van akinek halálos kórja van, vagy nyaktól lefelé béna és magatehetetlen, de öngyilkos nem lehet, eutanázia meg nincs és közben másnak az a legnagyobb problémája, hogy nincs mibe mártogatni a virslit?
Komolyan kezdj magaddal valamit, hogy érdekes légy, vagy találd ki mi a baj veled és haladj az életeddel és ne azon sopánkodj kinek jobb. Örülj annak ami jó az életedben.
Nem tartom lúzernek magam, van egy csöp nagyképűség bennem 😂
Volt 2 ronda csaj akit én utasítottam el, de ez már évekkel ezelőtt volt. Azóta az egyikkel simán összejönnek, hogy legyen végre valakim.
Tavaly nyáron volt utoljára valakim, aki kosarat dobott a sokadik randi végén a köztünk levő távolság és 7 év korkülönbség miatt.
Qrvánál még nem jártam és van bennem valami undor is irántuk, és 20k ért én 3 napot melozok ő meg fel óra alatt beszedi....
De néha megfordul a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!