Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretnének velem második randit a fiúk?
"Minden fiú addig lelkesedik irántam, amíg nem találkozunk, utána általában nem nagyon keresnek többé"
Nekem ez inkább nagyon úgy hangzik, mint a tipikus, neten ismerkedős, "netes profilon álom nő, élőben kiábrándító"-féle helyzet. Lehet, hogy az internetes megnyilvánulásaid alapján (pl. akár képek) előzőleg beképzeltek valamit, ami miatt csalódtak, amikor élőben megláttak?
Szemelyesen meg tudnam mondani,h dominans vagy-e. Ha igen,akkor taszitolag hatsz a dominans fiukra. Akkor nem dominansok kozt kell keresned. Illetve ket nem dominans osszeferheto meg.
N/36
Miről szól egy ilyen találkozás? Mi zajlik le benne? Elemezni, jellemezni csak kell, ha a gócpontot erre vezeted vissza.
Az utolsó kérdésről arra asszociáltam, hogy esetleg funkcionálisan gondolkodnak. Ha nem látják benned a kívánt funkciót, mert mondjuk másra számítanak, akkor érthető. Ez esetben jól érzik magukat, de nem eléggé.
#11-es nem feltétlen igaz! De az lehetséges, hogy nem tartasz hibának valamit, ami az, vagy hibákat keresel ott, ahol nem kéne.
A könyvajánlóért külön köszönet! :) Bár nem kéne bekategorizálni, biztos, hogy ez a tudomány fedi le a témát? :D
Ha a személypercepciódat elég magasnak tartod, akkor a személyes találkák alkalmával sokat meg tudsz érteni az esetleges okokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!