Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem szeretnének velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretnének velem második randit a fiúk?

Figyelt kérdés
Minden fiú addig lelkesedik irántam, amíg nem találkozunk, utána általában nem nagyon keresnek többé. Volt már barátom, de a legutóbbi pár randipartneremmel mindig ez volt. Mi lehet velem a baj? Általában még az is elhangzik, hogy szeretnének velem találkozni, viszont utána mégsincs belőle semmi. Külsőre átlagos vagyok, se nem kövér, se nem vékony, szerintem nem vagyok annyira hülye, valamint lusta sem, vannak normális hobbijaim, dolgozom teljes munkaidőben és egyetemre is járok. Szerintem el lehet velem beszélgetni, nyitott vagyok, viszont hajlamos vagyok hadarni, csapongani témák között néha. Nyilván, ennyiből nem lehet megmondani, mi velem a probléma, de fiúk, ti ha alapvetően jól érzitek magatokat egy lánnyal, mi lehet az oka mégis, hogy nem keresitek?
2019. jún. 23. 20:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ezt nem fogjuk tudni így megfejteni. Olyan hibákat fogsz csak leírni magadról, ami alapján nem kéne, hogy ne akarjanak több randit.
2019. jún. 23. 21:24
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Belsõ élõsködõi? Tudat alatt le tudom csekkolni, van-e a pasinak bélférge?
2019. jún. 23. 21:25
 13/19 anonim ***** válasza:
A szakirodalom szerint 75%-os valószínűséggel le. Nem árulom el a látható jeleit, tessék elolvasni a könyvet, itt-ott megdöbbentő. Az egyik legjobb humánantropológiai mű, ami magyarul is megjelent.
2019. jún. 23. 21:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Elég túlzóan hangzik. Érdekes, lehet utánanézek.
2019. jún. 23. 21:35
 15/19 anonim ***** válasza:

"Minden fiú addig lelkesedik irántam, amíg nem találkozunk, utána általában nem nagyon keresnek többé"

Nekem ez inkább nagyon úgy hangzik, mint a tipikus, neten ismerkedős, "netes profilon álom nő, élőben kiábrándító"-féle helyzet. Lehet, hogy az internetes megnyilvánulásaid alapján (pl. akár képek) előzőleg beképzeltek valamit, ami miatt csalódtak, amikor élőben megláttak?

2019. jún. 23. 21:57
 16/19 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
67%
Nekem elsősorban az a legvisszataszítóbb, ha valaki folyamatosan elnyom, a szavamba vág, felülbírál, nem hagy szóhoz jutni, nem hagy kibontakozni, miközben a nő azt gondolja, hogy hát végül is ez tök normális egy nő és egy férfi között. Hát nem, nagyon nem. Volt már hasonlóhoz balszerencsém, nem egy.
2019. jún. 23. 22:07
 17/19 anonim ***** válasza:
67%

Szemelyesen meg tudnam mondani,h dominans vagy-e. Ha igen,akkor taszitolag hatsz a dominans fiukra. Akkor nem dominansok kozt kell keresned. Illetve ket nem dominans osszeferheto meg.

N/36

2019. jún. 23. 22:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Miről szól egy ilyen találkozás? Mi zajlik le benne? Elemezni, jellemezni csak kell, ha a gócpontot erre vezeted vissza.

Az utolsó kérdésről arra asszociáltam, hogy esetleg funkcionálisan gondolkodnak. Ha nem látják benned a kívánt funkciót, mert mondjuk másra számítanak, akkor érthető. Ez esetben jól érzik magukat, de nem eléggé.

#11-es nem feltétlen igaz! De az lehetséges, hogy nem tartasz hibának valamit, ami az, vagy hibákat keresel ott, ahol nem kéne.

A könyvajánlóért külön köszönet! :) Bár nem kéne bekategorizálni, biztos, hogy ez a tudomány fedi le a témát? :D

Ha a személypercepciódat elég magasnak tartod, akkor a személyes találkák alkalmával sokat meg tudsz érteni az esetleges okokból.

2019. jún. 23. 23:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Erre szokták a nők azt mondani, hogy nem működött a kémia. Amúgy így látatlanban tényleg nehéz ezt megmondani. Az írásod alapján értelmesnek tűnsz és mivel elmennek veled találkozóra biztos a képeid is jók. Lehet hogy a szeleburdi, szétszórt stílus nem jön be nekik. :)
2019. jún. 25. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!