Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ti elmentek második randira, ha az elsõn nem jött a 'szikra', de alapvetõen tök jól éreztétek magatokat a randipartnerrel?
Igen. Az első randin nálam maximum ölelés fér bele. A második randin már kell a csók.
Amennyiben a második randin nincs meg a testi vonzalom és a vágy legalább a csókra, akkor nem lesz több randi.
Ha nincs szikra, mert a csaj pl 120kg, akkor nem. Bár én az első randira sem mennék el túlsúlyos csajjal.
Ha a csaj rendben van, kedves, stb, csak elsőre nem gerjedtél rá, akkor persze, elmennék még a harmadik randira is.
Első randin ölelés :D
Jajj bocsássatok meg nevetnem kell.
Én nagyon hiszek a "szikrában", sem pedig abban, hogy van olyan, hogy egy találkozástól rögtön eljön az az érzés aminek kellene...
Ha pozitív a "mérleg", akkor minden további nélkül. Mi a legrosszabb ami történhet? Max vége lesz később, de legalább megismertem egy érdekes személyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!