Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ti elmentek második randira, ha az elsõn nem jött a 'szikra', de alapvetõen tök jól éreztétek magatokat a randipartnerrel?
Figyelt kérdés
2019. jún. 8. 10:56
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én mindenkit felpontoztam :)
2019. jún. 8. 11:54
12/16 anonim válasza:
Régem tettem, sőt kapcsolatba is kezdtem, hátha jön az érzelem, de nem.
Már nem tenném. Kapcsolataim(szerelmre alapuló)is úgy lettek, hogy elsőre jött az izgalom.
Ha nem érzem magam úgy, hogy ejjha, akkor nem vesztegetem tovább sem az én, sem az ő idejét.
13/16 anonim válasza:
Biztos. Alapszabály, hogy az első randi után nem döntünk. Rengetegen elgörcsölik. Majd ha a 3.-ról is úgy jössz el, hogy ez nem pálya.. Akkor ráérsz gondolkozni, vagy táblát lengetni.
14/16 anonim válasza:
Na es hanyszor fordult elo h a szikra meg volt aztan nem passzoltak a szemelyisegek?
15/16 anonim válasza:
Volt 2 randi partnerem akik kb megmondták első randin semmilyen testi kontaktus nem lehet. (se puszi se ölelés nemhogy csók). Az egyik mélyen vallásos volt a másik hm okos randizó. (nem mondta meg pontosan hol lakik). Mondkét nőben kihívás volt szóval volt második randi is.
16/16 A kérdező kommentje:
Nekem is volt több olyan randim, ahol egyből volt szikra, volt hogy fél óra után már csókolóztunk, annyira erős volt a kémia. Valahogy mégsem lettek ezekből hosszútávú kapcsoltok, amilyen intenzíven jöttek, olyan intenzíven el is múltak. Ezért én is azt gondoltam, adok még egy esélyt.
2019. jún. 9. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!