Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem szeretnének velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretnének velem második randit a fiúk?

Figyelt kérdés
Minden fiú addig lelkesedik irántam, amíg nem találkozunk, utána általában nem nagyon keresnek többé. Volt már barátom, de a legutóbbi pár randipartneremmel mindig ez volt. Mi lehet velem a baj? Általában még az is elhangzik, hogy szeretnének velem találkozni, viszont utána mégsincs belőle semmi. Külsőre átlagos vagyok, se nem kövér, se nem vékony, szerintem nem vagyok annyira hülye, valamint lusta sem, vannak normális hobbijaim, dolgozom teljes munkaidőben és egyetemre is járok. Szerintem el lehet velem beszélgetni, nyitott vagyok, viszont hajlamos vagyok hadarni, csapongani témák között néha. Nyilván, ennyiből nem lehet megmondani, mi velem a probléma, de fiúk, ti ha alapvetően jól érzitek magatokat egy lánnyal, mi lehet az oka mégis, hogy nem keresitek?
2019. jún. 23. 20:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%

Neten ismerkedsz? Mert ott sajnos elég jellemző, hogy ha nem fogsz meg valakit az első randin különösebben, akkor könnyen lép túl és megy inkább a következő randira...

Próbálj inkább személyesen ismerkedni.

2019. jún. 23. 20:59
 2/19 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos én sem tudom a választ nekem is van ilyen férfi létemre és választ se kapunk soha hiába kérdezzük.
2019. jún. 23. 21:00
 3/19 anonim ***** válasza:
45%
Saját belátásod szerint elköveted-e a közismert első randis hibákat? A kommunikációs hibalehetőségekre gondolok elsősorban.
2019. jún. 23. 21:03
 4/19 A kérdező kommentje:
Ezek mik lennének?
2019. jún. 23. 21:04
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Hú. Ha ez sorozatosan előjön, akkor valami nagyon negatív dolgot csinálhatsz. Randi közben nincs olyan pont, ahol azt érzed, hogy megváltozik egy kicsit a srácok viselkedése? Valami téma vagy viccmesélés vagy bármi?
2019. jún. 23. 21:08
 6/19 anonim ***** válasza:
95%

Néhány példa:

előző kapcsolatod szapulása

túl sok telefonnyomkodás/kimaradó figyelem

nem mutatkozol be normálisan

beszélgetés a házasságról

túl sok kérdés

nem vetted a bókokat

agyonbeszéled, floodolod infóval a randipartnered

első randin lefeküdi

bármi, ami a partner kontrollásának tűnhet

túl keveset beszélsz magadról

stb

(a neten megtalálod az elkerülendő hibák listáját)

2019. jún. 23. 21:09
 7/19 A kérdező kommentje:
Ezek közül az lehet, hogy túl keveset beszélek magamról, de ha látom, hogy valakit tényleg érdekel valami vagy belekérdez, onnanstól kezdve ez sem áll fenn. Kérdezni is szeretek a másiktól, de nem nagyon intim dolgokat, inkább általános, ismerkedős kérdéseket teszek fel elsőre.
2019. jún. 23. 21:15
 8/19 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
92%
Utolsó, Jesus Christ, lassan kezdek félni. Komolyan úgy érzem az itteni válaszok alapján, hogy a randizás az egy ilyen állásinterjú szerű dolog, ahol mindenki arra van specializálódva, hogy a másik hibáit figyelje. Konkrétan fel kell készülni egy randira, mint az államvizsgára... Ennek nem gördülékenyen kéne mennie, és adott szituációtól-embertől függően beleférnie egy-két bakinak?
2019. jún. 23. 21:16
 9/19 anonim ***** válasza:
90%

A neten fellelhető, az elkerülendő hibák listáját tanulmányozd át. Anélkül, higy tudnánk, mi történik/nem történik a randidon, nem tudunk konkrét és hasznos választ adni neked.

A kommunikációdra figyelj első sorban. A randpartnered szemében mi tűnhet taszítónak?

2019. jún. 23. 21:18
 10/19 anonim ***** válasza:
90%

Félhetsz is, minden okod megvan rá, Tir'. A humánantropológia szerint a nők egy másfél nmásodperces (!) vizuális vizsgálatból 75%-os (!!) biztonsággal megmondják egy férfiról, hogy annak belső élősködői, ill. genetikai hibái vannak-e.

Forrás: G. Miller A párválasztó agy.

2019. jún. 23. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!