Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szoktak taktikázni randi után?
Figyelt kérdés
Délután írtam a csajnak, hogy nekem bejött a randi, jól éreztem magam. Nem reagált még semmit. Lehetséges, hogy taktikázik?
30F
2019. jún. 22. 20:50
11/19 A kérdező kommentje:
Párszor volt már fent de semmit nem reagált, el se olvassa.
Úgy gondolom akkor felejtős a dolog. Kár pedig nagyon szimpatikus volt a csaj.
2019. jún. 23. 09:32
12/19 anonim válasza:
Ha ma reggelig nem válaszolt, akkor sajnos tényleg nem érdekelted, ha még fent is volt...
13/19 anonim válasza:
Bocs, de ha nem válaszol, akkor nem tűnik túl érettnek...alap, hogy tiszteled annyira a másik felet, hogy nem nézed levegőnek. Én akkor is visszaírok (vagy felhívom), ha nem akarok többet találkozni vele. Undorító, ahogy ennyire semmibe veszi valaki a másik embert...
14/19 A kérdező kommentje:
Nálam is nagyon elásta magát. Én utaztam érte oda-vissza 80km-t. Én fizettem a randit. És annyit nem érdemlek meg, hogy legalább annyit írjon, hogy köszöni a meghívást de nem szeretne tőlem semmit. Szánalom. Felnőtt érett nőről beszélünk...
2019. jún. 23. 13:03
15/19 anonim válasza:
A felnőtt ség nem egyenlő az érettséggel sajnos. Sok férfi (és gondolom nő is) csinálja ezt.
17/19 A kérdező kommentje:
1 nap után válaszolt annyit, hogy jól érezte magát. Utána már nem is reagált többet. Igazi idióta. Felnőtt emberek vagyunk.
2019. júl. 10. 19:45
18/19 anonim válasza:
Jól érezte magát, de legközelebb mással szeretné jól érezni magát. Pech.
19/19 A kérdező kommentje:
Amúgy mennyi ilyen nő van aki eljön egy randira, eszik iszik elvan aztán utána le vagy ejtve. Munkatárs csaj mesélte, hogy régen ő is csomószor csinált olyat, hogy bejött neki, hogy a pasi fizette a mozit, kaját piát.
2021. jan. 1. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!