Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 3 órás randi de megcsókolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 órás randi de megcsókolni nem engedte magát? Ez jelent valamit?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Ma randiztam egy lánnyal. 24 éves. Ő mondta, hogy maradjunk még, sétáljunk valamerre. Fagyiztunk, beszélgettünk.

Randi végén meg akartam csókolni de nem engedte. Nem szólt semmit csak elfordította az arcát. Ettől még lehet esélyem?

25F

2019. jún. 22. 20:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
Ha első randin belemegy a nő a csókba, akkor könnyűvérű, ha nem, akkor meg az a baj. Túl korai a csók első randin, ha korábban nem ismertétek egymást jobban. Hagyhatnátok időt kiélvezni a randizgatást. Hova siettek? Hajt a tatár, vagy a CSOK meg a babaváró hitel miatt akarnak egyesek rakétatempóban haladni?
2019. jún. 22. 21:33
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
11-es leírta amit akartam. Ha még egyáltalán nem ismertétek egymást a randi előtt, akkor nem csodálom, hogy nem akarta a csókot.
2019. jún. 22. 21:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

En nem akarom, hogy elso randin megcsokoljanak. Adjon egy kis idot, hogy vegig gondoljam a talalkozasunkat, hogy esetleg kis bizalom epuljon.

Ha minden ferfit megcsokolnek akivel egy kicsit beszelgetek, akkor mar tobb ezernel jarnek.

2019. jún. 22. 22:34
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
13: Azért egy “kicsit beszélgetek” nem ugyanaz, mint egy 3 órás randi.
2019. jún. 22. 22:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az előzőek is írták: vannak, akiknek egy randinál/három óránál több idő kell ahhoz, hogy legyen csók, vagy összemelegedjetek. Mondd el neki, hogy jól érezted magad vele, tervezzetek ismétlést, meg addig is beszélgessetek kicsit, ismerjétek meg egymást. :)
2019. jún. 23. 01:19
 16/17 anonim ***** válasza:
3 óra kevés a bizalom kialakulásához. Ha engem valaki le akarna kapni első randin úgy, hogy alig ismerjük egymást, akkor sem lenne több randi, ha addig jól éreztem magam.
2019. jún. 23. 06:31
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy neki 3 óra nem elég ahhoz, hogy az érzelmeit csókkal fejezze ki.
2019. jún. 23. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!