Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok, amikor azt mondják szeretik ha udvarolnak neki, miért viselkednek jégkirálynősen? Van olyan lány, akivel ki lehet úgy építeni egy kapcsolatot, ami a KÖLCSÖNÖSSÉGEN alapul? Bővebben lent
ismerkedési szakaszban a kölcsönösség = ő is veszi a fáradtságot, hogy felhív, sms-t küld, emailt küld, hasonló intenzitással, ahogy azt én teszem. Nem pedig az, hogy csak én hívom, emailre csak akkor válaszol, ha kérdezek tőle valamit, ő soha semmi nem kérdez tőlem.
Ezt miért csinálják? Állítólag bejövök neki, és lehet látni rajta, hogy örül amikor velem van, vagy felhívom de én már kezdem azt hinni, hogy csak hülyéskedik és jól színészkedik.
Ti mit gondoltok erről?
"Én sem szoktam kezdeményezni, még ha álmaim pasijáról van szó, akkor sem. Megvárjuk, míg a fiú hív, míg ő ír, míg ő hív randira."
Hogy lehettek ilyen nagyképű ge.ik?
Én hagyom a fenébe a lányt ha ő soha nem hív, én sem fogok futni utána, inkább maradok én is egyedül de büszkén.
Úgy beszéltek lányok mintha valami istenek lennétek:D
Pedig ti sem sz.rtok illatosabbat.
Hát ömm nemtudom.Jó az elején szeretek én is meggyőződni róla,hogy érdeklem-e,mert nem szeretek pofára esni.Mert valamiért van bennem egy kis félelem ,hogy untatni vagy idegesíteni fogom a srácot,ha állandóan hívogatom meg kérdezgetem.Viszont ha kellőképp meggyőződtem,hogy kedvel akkor utánna szerintem elvárható a lánytól,hogy felhívjon vagy legalább egy e-mailt lökjön.Ja és kedves kérdező: lehet,hogy ő is csak félős egy picit vagy ha tényleg szinészkedik akkor viszont hagyd a fenébe...
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!