Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondoltok erről a férfiról? Bejön nektek?
2019. jún. 19. 21:55
31/40 A kérdező kommentje:
30: te valamit nagyon félreírtál. Senki nem ismerheti innen személyesen, mert nem szokott netről találkozni senkivel sem, főleg nem névtelen fórumokról, szóval nem ismered őt. Arról, hogy milyen ember valaki, nem nyitok vitát, biztos neked is vannak hibáid, ahogy neki, nekem és mindenki másnak is. Ezzel az erővel fel is magasztalhatnánk egymást.
2019. jún. 20. 12:31
33/40 anonim válasza:
Honnan tudod hogy nem ismerkedett innen? Lehet csak neked nem mondja el. Elvégre csak a barátja vagy, nem kell elszámolnia az egész életével.
34/40 anonim válasza:
Milyen kicsi a lába :D
Amúgy nincs vele baj. Én is fiatalabbnak, 20-25 körülinek tippelném.
35/40 A kérdező kommentje:
34: 45 a lába, nekem 46. :-D
2019. jún. 20. 13:11
36/40 anonim válasza:
Azt is tudod milyet sz_rik reggelente? Ja persze hogy tudod, hiszen már megint csak másnak adod ki magad...
37/40 anonim válasza:
Ahhh Gellért visszatért, pedig már azt hittem eltűnt a gykról, micsoda meglepetés :D :D. Ennyire uncsi az élet még mindig Kalocsán? :( :D
38/40 anonim válasza:
Most Powerful néven nyomja (legalábbis az egyik accjából) :D
39/40 anonim válasza:
Akkor ca. 5-6 év alatt semmit nem változott, ugyanúgy több profillal nyomul egyszerre :D. Lumpaci és Csokiszuflé után végre egy kis felüdülés :D.
40/40 anonim válasza:
És akkor csodálkozik, hogy nincsen nője xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!