Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok az olyan fèrfiró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az olyan fèrfiról, aki randizgat valakivel ès eközben màssal flörtölget?

Figyelt kérdés
2018. dec. 24. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:
10%
A Randi nem szerzödés, amíg nem hivatalos a kapcsolat szerintem simán mehet.
2018. dec. 24. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Én ha valakivel randiztam, akkor arra az egy személyre figyeltem csak, nem flörtöltem mással a randis időszak alatt sem. Ha nem állok komolyan a dolgokhoz, hanem randi időszak alatt mással is flörtölök, akkor mégis mit várok? Pláne, ha az illető ne adj Isten erről tudomást szerez... Elég sz@rul jön ki. Szerintem inkorrekt, de lehet, hogy én gondolom rosszul.
2018. dec. 24. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

Ugyanazt, amit ilyen nőről, hogy komolytalan.

Randi mellett sem művelem és nem is tűröm, hogy mással flörtölgessen.

Onnantól randizzon azokkal akikkel még flörtölget.

2018. dec. 24. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Egy csomó randizgatásomnak lett az a vége, hogy a nő egyik percről a másikra bejelentette, hogy talált valaki mást, és maradjunk csak barátok, mert nagyon szerelmes éppen.

Olyan is volt, hogy 2 hónapja randizgattam a csajjal, amikor bejelentette, hogy ő igazából az exe iránt érez még valamit, így inkább offolna engem.

Szóval nem hiszem, hogy 1-2 randi miatt hűségesküt kellene tennem, ha jön egy másik nő, aki érdeklődést mutat irántam.

Én sosem csaltam meg egyetlen párom sem, de a randizgatunk, majd csak lesz valami fázis az még nagyon nem párkapcsolat/házasság.

2018. dec. 24. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
59%
A randi közben flörtöl mással?? Hát az gáz. Ha van humorod akkor poénra veheted. Nyilván még olyan mély érzéseid nincsenek. Ha zavar, köszönj el kedvesen és menj haza odébb stb.....
2018. dec. 24. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!