Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondoltok erről a férfiról? Bejön nektek?
Milyen kövér, komolyan, én sem értem? Nagydarab, meg elhízott, edzetlen? Lehet hogy én mást nézek de én egy jó kiállású, izmos karú, lapos hasú férfit látok a képen. Az arca nagyon tiszta, helyes, de a mosolygós férfiakat szeretem. Gondterheltnek tűnik, de az is lehet hogy mindig ilyen, komoly, komor típus. Megnéznék róla egy rendes, közeli képet is, meg a felsőtestét is.
n22
Ez nem betoncsizma?
Amúgy jól néz ki a férfi, csak ez a pózer beállás nekem 15 évesen ment. Ha ilyen külsővel nem találsz nőt, akkor tényleg gondok vannak.
Gyk-s nők nagy része: A nők elvárásai nem nagyok, az átlagos pasik is bejönnek nekik.
Ugyanezek a nők meglátnak egy átlagos pasit: Húderonda.
Jót röhögtem ma este is! :D
#28 :DDD
Ez csak azért van, mert ha egy huszonéves nő megüt egy gyenge közepes szintet (kizárólag külső tekintetében), akkor máris iszonyú sokat képzel magáról. Abszolút bányarémeken kívül én még olyan csajról nem hallottam, aki átlagosnak tartaná magát.
Tehát amikor az átlagpitsa végigméri ezt a srácot (akivel semmi gond nincs, de nyilván nem egy 10+++-os atomkan), valami ilyesmi fogalmazódik meg benne: "Én egy csodálatos hercegnő vagyok, ez meg hozzám képest egy mélyen szinten aluli, középszerű senki!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!