Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, ti szeretitek ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti szeretitek ha egy férfi fogdos titeket? A többit lent.

Figyelt kérdés

Én nem tudok kiigazodni a nőkön. Csomószor láttam már olyat szórakozóhelyeken, (de ennek enyhébb és hosszabb távú bekövetkezését munkahelyen, baráti társaságokban, MINDENHOL) hogy egy férfi elkezdett fogdosni egy nőt, a nő folyamatosan lefejtegeti a férfi kezét magáról, én már várnám ilyenkor, hogy mikor lesz ebből balhé, mert ez már lassan szexuális zaklatás, aztán hirtelen a nő meggondolja magát, és elkezdenek smárolni. Most akkor mi a f**z? És nem egyszer láttam ilyet, százszor és százszor. Nekem nincs hozzá érzékem, hogy ilyesmit megítéljek. Én a legelső elutasító gesztus után leállnék, mert nem akarnék senkit szexuálisan zaklatni, miközben a nőknek sok esetben mégis pont ez kell?! Én mindig a fejem után mentem, sosem az ösztöneim szerint. Ha nekem a legkisebb ellenállást mutatja egy nő, azonnal békén hagyom. Mert úgy érzem, így fer, így leszek tapintatos. De emiatt örök kudarcra vagyok ítélve. Ha meg berágnék, és mindenkit addig zaklatnék ameddig csak

fizikailag képes vagyok rá, gondolom már a sitten ülnék. Léteznek ebből a szempontból korrekt nők a világon? Akikkel nem kell trükközni, taktikázni, erőszakoskodni, hanem egyenesek? Ha tetszem neki, akkor beismeri, ha nem tetszem, akkor elküld? És nem változtatgatja a véleményét egyik pillanatról a másikra?

2019. jún. 19. 15:15
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Ha tetszik az illető, akkor fogdoshat. Mondjuk nem nyilvános helyen, társaságban, buszon, tömegben, stb.
2019. jún. 19. 15:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

És mennyit ittak az ilyen nők, mire belementek a dologba?

Biztos velem van a baj, de én nem járok ilyen szórakozóhelyekre. Nem szeretem, ha fogdosnak, bár tömegközlekedésen nyilván elviselem, hogy a heringjáraton nem tudunk távolságot tartani egymástól, bár ott sem díjazom, ha valaki ezzel visszaél.

2019. jún. 19. 15:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ösztönökre kell hallgatni, ha a nőknél sikert akarsz, persze azt is érezni kell, ha nem jössz be neki, akikről viszont beszélsz azok érzik, hogy bejönnek a nőknek, csak kéretik magukat.
2019. jún. 19. 15:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Na pont ez a baj. Nekem nincs ösztönöm erre. Soha nem is volt. Hiányzik belőlem. Azt én érzem, ha teszik valaki, de arról halvány lila elképzelésem sincs, mások hogy viszonyulnak hozzám. Ennek a "radar"-nak a hiánya tesz engem teljes szexuális csőddé. És a rossz tapasztalatok is csak mélyítik a gödröt.
2019. jún. 19. 15:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Nagyjából úgy tudnám elmagyarázni, hogy egyébként tetszik neki a srác, szeretne vele smárolni, de a fogdosás nem fér bele, ezért lökdösi el a kezét.

Mondjuk nekem az ismeretlenül fogdosás már bőven elég lenne ahhoz, hogy smárolni se akarjak valakivel. Nekem ez soha nem jött be, reflexből jött a "takarodj már légyszi". De kinek mi...

Egyébként szeretem ha a párom fogdos mondjuk, de azért ne úgy, hogy mindenki lássa. Egy észrevétlen fenék tapi simán belefér, de nem ismeretlentől. Szerintem buliban is hatalmas taplóság.

2019. jún. 19. 15:51
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy valószínűleg az ilyen döntésképtelen, játszmázó nők miatt van sok férfi, aki nem érti a nemet. Előfordult már, hogy megkértem valakit, hogy ne fogdosson és ő ezt úgy értelmezte, hogy "húzom az agyát" vagy "nem adom könnyen magam" és folytatta a dolgot, hátha majd beadom a derekam. Pedig szó szerint úgy értettem, ahogy mondtam.
2019. jún. 19. 15:58
 7/10 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező, akkor úgy látszik, te folyamatosan alja prolik között mozogsz, mert ez úgy általában véve rájuk jellemző, mindkét fél részéről.
2019. jún. 19. 16:34
 8/10 A kérdező kommentje:
6-os, na én pont így gondolkodom. Tiszteletben tartom a nők ellenkezését, és nem próbálkozom többé. De nagyon fáj látnom, hogy sok esetben az erőszakosság végül győz.
2019. jún. 19. 16:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én soha nem hagyom hogy egy idegen férfi belépjen a konfort zónamba...a nők akik hagyjak hogy tapogassa őket akar a buliban egy haver vagy a munkahelyen egy munkatárs,hát..nem épp a hűség mintaképei...szerintem ilyen nővel csak akkor kezdj ha szexet akarsz de hűséget nem...
2019. jún. 20. 13:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a férfi-női kapcsolatokat nem racionálisan (ésszel) kell kezelni, hanem ösztönösen... Nem hiszem, hogy benned nincs meg az erre való ösztön, inkább azt tartom valószínűleg, hogy elnyomod, mert mindent ésszel akarsz megoldani (ami egyébként bizonyos helyzetekben kifejezetten előny).

A nőkből pedig vannak ilyenek is, olyanok is. Attól még, hogy látsz pár könnyűvérű nőt nem az összes olyan. Csak meg kell találnod azt a nőt, aki díjjazza az ilyen intelligens, tisztességtudó férfiakat, amilyen te vagy.

2019. jún. 23. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!