Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha itt kulföldön ilyen a randizás?
Skandinaviaban élek és itt az a szokas , ismerkedeskor , hogyha bejönnek egymasnak való világban , vagy társkeresön , hogy ” nálam vgy nálad ” kérdés elhangzik
Igy indul egy kapcsolat
Meg vgyok szokva , hogy nálunk otthon van mozi , seta , nem egyböl ülnek be egymashoz
Itt a tarskeresön is a pasik profiljan irja , hogy többek közt szeretne jókat fözni a kiszemelttel , egyutt , egyutt tévét nézni , stb
Ez igy ok , de ök ezt mar mindjart elsö találkán szeretnék
En kavezast javaslok semleges helyen , amitöl kibuknak es furcsállják , hogy minek elkomplikalni ?
Elöbb utóbb ezen fennakadnak es lemorzsolódnak
Minden tarsadalmi retegböl való pasi igy kezd , hogy meghivlak vacsorára magamhoz .
Egymashoz futkosnak egyböl , itt tenyleg ez a szokas , nem tudom ha át fogom tudni nevelni öket es ravegyem öket háton kivuli közös programokra .
Meseltek itt elök is hogy itt egyenjogúság van , es nem szokas virág ,udvarlás stb , hanem egy kis ital es maris ismerkednek az emberek .
En nem vágyok fözöcskezni egy ezer idegennel es nem úgy vagyok kezelve , mint aki tök furcsa , stb
Nekem van egy gyerekem is , aki velem lakik es nem szeretnek hetente új pasikkal beallitani fözni egyet
Azonkivul olcsó viselkedesnek is tunik ez , hogy egy nö ennyire tartja magat es itt is vannak skalpvadaszok akik ” fözes” utan olajra lepnek
Próbáltam magyarazni az en elvarasaim , de beleunnak . Több eve megy ez
Egy negyvenes nö
Nem, nem külföldön olyen, hanem online.
Itt is ez van, hogy első randin már a bugyidba akar jutni, és célozgat, hogy felugrana, csak néztek egy filmet, aztán lesz ami lesz.
Tízből egy olyan, akivel érdemben is lehet beszélgetni és van kedvem randira menni. Abból is a többség egyből ágyba akar vinni. Úgy tíz első randira jut egy olyan pasi, akivel lesz is folytatás.
Lehet, hogy kicsit más is a mentalitásuk.
De inkább élőben próbálj meg ismerkedni. Így eleve csak azzal mész randizni, aki szimpatikus, és már egy kicsit ismered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!