Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha már találkoztunk de még el sem kérte a számom?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy pasival, egy randi volt idáig. Messengeren ír mindennap, de a telefon számom nem kérte el, nem hívott fel meg semmi. De ha nem érdeklem miért ír a neten?2019. jún. 17. 19:00
1/6 anonim válasza:
Miért kell, hogy elkérje a számod, ha ettől függetlenül dumáltok messengeren és találkoztok? Ez a szám elkérés akkor lenne releváns, ha nem tudnátok máshol kommunikálni.
3/6 anonim válasza:
Én speciel csak akkor telefonálok ha hívnak. Nagyon ritkán hívok bárkit is, legfőképp neten kommunikálok, szóval nálam is megeshet hogy elfelejteném elkérni, nem kell ebből levonni semmilyen konzekvenciát. 29/F
5/6 anonim válasza:
Szerintem már megszokta, hogy neten ír, az pl olcsóbb is; illetve olyan értelemben; hogy nem kell már érte külön fizetni. Tehát ha van ingyenes forrás is, miért pénzért beszélgetnétek. Lehet, hogy van esetleg egy ilyen vetülete is. Meg pl így nem tör rád mondjuk; hogy pl akkor kell telefonon beszélgetned vele, amikor ő kitalálja, hanem egy üzenetre akkor válaszolsz, amikor akarsz.
6/6 anonim válasza:
*szóval ezt a kommunikációs formát ő most pl jelenleg momentán nem igényli. Meg amúgy lehet azt se szereti, ha mások hívogatással rátörnek; vagy pl bizalmatlan veled még; vagy nem biztos abban, hogy téged "akar", és akkor ezt már csaak a nagyon sokadik randin adja meg; de lehet egyébként , hogy tényleg azért nincsen igénye rá (nem igényli); mert megoldjátok megszoktátok már azt a fajta beszédet; hogy írásban kommunikáltok. Szal amúgy szerintem nem gáz; bár lehet, hogy kicsit igen; de mindegy, ismerd meg; ne mi ítéljük már meg ezt neked egy fórumon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!