Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most csak a megfelelő pillanat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most csak a megfelelő pillanatot várja vagy nem akar velem lefeküdni?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel már 4szer taliztam, nem volt szex de mondta hogy nagyon szép vagyok és még nem nagyon találkozott ilyen nővel. Nem rossz pasi, kicsit félős. Írtam neki egy üzenetet, hogy le akarok vele feküdni következőnek erre belelkesült, azóta minden nap egész nap irogat de nagyon elfoglalt a munkájával. Nem ajánlott még semmi találkozót. Most nem akar velem lefeküdni? Akkor miért mondott határozottan igent?

2019. jún. 12. 11:12
1 2
 1/12 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
39%
Miért nem találkoztok? A neten való egymásnak írogatás rohadt könnyen ki tud ám nyírni egy akár jól elsülő ismerkedést is. Meg aztán neten bárki bármit mondhat, ami nem is úgy van a valóságban.
2019. jún. 12. 11:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom neked kérdező a szex egyenlő a szimpátia kimutatásával, elég ribis tini korod lehetett.
2019. jún. 12. 11:20
 3/12 anonim ***** válasza:
52%

2 dolog lehet:

1. Van családja

2. Csak tűzben tart téged...

2019. jún. 12. 11:20
 4/12 anonim ***** válasza:
27%
Vagy csak nem akarja elkapkodni. Hívd el te őt, aztán majd alakul valami.
2019. jún. 12. 11:28
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Lemaradtam. Mióta divat megírni FB egy friss randinak, hogy "megb.a.sz.hatsz"?
2019. jún. 12. 11:36
 6/12 A kérdező kommentje:
Nyílván nem azt írtam, h gyere dugj meg
2019. jún. 12. 11:41
 7/12 anonim ***** válasza:
27%
Hát kérdezz rá esetleg, nem nyomulósan csak úgy spontán, beszélgetés közben, hogy mikor találkoztok? Lehet annyira félős, hogy nem mer találkozni mert azt sem tudja, hogy kezdene hozzá a "dologhoz". Ha fellelkesült attól amit írtál akkor gondolom le akar feküdni veled csak a félelmeit nehezen tudja leküzdeni. Talán még tapasztalatlan is. Akarja ő hidd el csak most nagy "bajban" van. Ha úgy gondolod segíts neki. Ezt neked kell tudnod, érezned, hogy oda akarod e vezetni őt ahová magától nehezen vagy sehogy nem jut el.
2019. jún. 12. 11:50
 8/12 anonim ***** válasza:

Így, hogy konkrétan te ajánlottad fel magad, meg fogja tenni, nyugodj meg.

Hány évesek vagytok? Abban, amit mondott, semmi extra nem volt, ettől ne ájulj el. Meg komoly kapcsolatra se nagyon számíts egy ilyen után.

2019. jún. 12. 11:51
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet, hogy a közelmúltban szakított egy komoly kapcsolatban? Nekem akkor volt ilyen...
2019. jún. 12. 14:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Az oké, hogy meg fog dugni egyszer. De többször biztos nem.
2019. jún. 12. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!