Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok gáz az, ha egy fiú 26 évesen végez a tanulással?
Én 27 évesen végzek majd. Előbb bölcsész karra mentem egy nyelvi szakra (3 nyelven beszélek, angol felső, német közép, olasz közép) és csak később jöttem rá mivel akarok igazán foglalkozni, úgyhogy átmentem pénzügyre.
A lényeg, hogy nekem is voltak ezzel kapcsolatban félelmeim, de bőven lehet találni lányokat, akiket ez nem zavar. Egy kisebb részüket igen, de velük nem kell foglalkozni. Amúgy nyaranta eljárok dolgozni és még más egyéb (nem szülőktől való bevételeim is vannak).
25/f
Te vagy a tipikus példa arra, ha 2-szer pofánb..sztak akkor se tanulsz belőle. Hiába mész akár 10.szer is, akkor is el fogsz bukni és fogd már fel, hogy NEM VAGY ALKALMAS rá!
Én meg modell szeretnék lenni, de kétlem, hogy 159 centi 49 kg-val alkalmas lennék rá.
Sajnálom, hogy jobb ha belátod, hogy van amire alkalmatlan vagy. Ezt el kell fogadnod.
Attól függ mit tanul, mellette mit csinál.
Esetedben zavarna, pszichológiai vizsgálatról csesztek ki és nem arról van szó, hogy ismét 3 ponttal csúsztál le az orvosiról amihez idén is csináltál egy javító érettségit, mellette meg dolgoztál.
Nem hiszem,hogy emiatt fel kéne adni.Az élet küzdelem.
Ott van pl Thürmer Gyula.1990 óta egyszer sem ért el még 1%-os eredményt sem,mégis minden választáson elindul.Már 29 éve.Ő nem adja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!