Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek komolyan tud még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komolyan tud még venni?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja randizgatok egy férfivel. Ő 32 éves, szóval nem teljesen az én korosztályom, de nem is néz ki annyinak és viselkedésre is közelebb áll az én korosztályomhoz, persze nem a rossz értelemben. Több probléma is adódott, kezdjük azzal, hogy sajnos mindig gyanakvó vagyok a férfiakkal szemben, talán túlságosan is. Nehezen tudtam benne is megbízni, pedig okot se adott rá. Magamban az exemhez hasonlítottam, ezt neki ugyan nem mondtam, de a hasonlítgatásnak sok értelme amúgy sincs, mert két teljesen más emberről van szó. A jövőbeli terveink nem teljesen egyeztek, ami pedig elriasztott, de úgy érzem tudnánk kompromisszmot kötni. Ez a férfi nagyon türelmes hozzám és romantikus, a szex is vele a legjobb eddig. Mostanában egyfajta macska-egér játékot játszottam vele, és ez nem direkt volt, egyszerűen tényleg bizonytalan voltam és egyszer hol többet megengedtem neki máskor pedig hárítottam. Tudom, hogy ez nagyon gyerekes, de az utóbbi hónapokban ezt sokszor eljátszottam, nem direkt. Nagyon szégyellem magam emiatt. A héten átgondoltam az egész helyzetet és arra jutottam, hogy szeretném vele komolyan folytatni. Ő eddig is nagyon türelmes volt hozzám, de most attól félek, hogy nem fog komolyan venni a későbbiekben a bizonytalanságom miatt :/ Hogy hozzam ezt helyre?

22L

2019. jún. 11. 16:17
 1/2 anonim ***** válasza:
53%

Figyelj kérdező... ha én lennék a fickó és erről beszélgetnék, akkor azt mondanám neked, hogy végülis nem gond, hogy összehasonlítottál, de ha az jött ki, hogy én vagyok a jobb, akkor ne velem viselkedj úgy, mintha az jött volna ki, hogy én vagyok a rosszabb. Ha ugyan azt a lehetőséget megadod amit az elődöknek, azzal visszaélés helyett én élni fogok, ami amúgy megelégedésedre fog szolgálni, ha nem, akkor az már egyedül a te problémád lesz. Ezek után meg kapnál egy kis teret némi "teperésre".

32/f

2019. jún. 11. 16:36
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de ő addig fogja a dedóss hülyeségeid tolerálni, amíg tart a szex. Ha arra is ráun, repülsz. Szexelni tud mással is. Főleg ha olyat talál, akivel egy irányba is mutatnak a terveik, meg nem egy gyerek...
2019. jún. 11. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!