Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan normalis az ilyen pasi? En meg ilyet nem lattam soha.
Par hete randiztam egy sraccal, ez kb 5 randit jelent(ett). Nem vagyok a fekudjunk le 2 vagy 3 randi utan hivenek, hiaba vagyok mar felnott, nyugodtan kovezzetek meg erte. Talan jol is teszem, foleg,ha egy kicsit degeneralt az egyen es ez ki is derul.
Felhozodott a szexualitas aztan valahogy a menstruacio is elojott. Azt hiszem pont megvolt es fajt nagyon a hasam, de mindegy igazabol.
O azt mondta,hogy nem gond, ha nem tortenik ilyenkor semmilyen szex, se oral, se semmi(5naprol beszelunk, gondolom cska ki lehet birni, nem allatok vagyunk)de akkor o felre fog menni, es ezt ertsem meg,mert neki vannak igenyei.. ha o kibirja,hogy en menstrualni merek, akkor en meg nezzem el ezt neki. Amikor ezt mondta en elkezdtem rendesen nevetni..
Azt hittem normalis srac, annak is tunt...
De ezen kiegtem :D
Azota leepitettem.
Hasonlorol se hallottam meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!