Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasi az ilyen, de komolyan?
Figyelt kérdés
"Én:Mit csinálsz szabadidődben, amikor nem dolgozol?
Ő: Próbállak meg.dgni."
Én:Próbálkozni lehet...
Ő: Ne kezd megint. Hát ki a fsz omnak tartogatod magad? A vibrátoraidnak? Ne bssz fel."
Én:A du.gás csúnya szó, én szeretkezni szoktam.
Ő:Azt csak azok szoktak, akik szerelmesek.
Én: Hát pont ez az, én a szerelmes páromat keresem, nem a du.gó partneremet.
Ő:Cuki."
2017. okt. 31. 14:16
1/18 anonim válasza:
Hat, megis belemesz ilyen csevejekbe vele :"D.
4/18 anonim válasza:
A választ te is tudod... Alpári paraszt, én a második mondata után elküldtem volna, nem magyarázkodni neki. Akkor baxxál anyáddal, hello.
5/18 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy két nőt is tart a bal és jobb kezén,háreme van, mert párban van Marok Marcsi és Marok Amanda. Ők úgyis hozzá tartoznak.
D.gja a saját kezét a kabát zsebbe, hogy ne fázzon az EQ hiánytól. Hehe :)
7/18 anonim válasza:
Miért az ilyeneknek válaszolsz buta liba ?
31/f
8/18 anonim válasza:
Hogy milyen? Büdös tahó.
Egy nővel szépen kell beszélni, és akkor sokkal könnyebben meg lehet dugni.
9/18 anonim válasza:
A stilusat en sem eppen megnyerönek mondanam, de ettöl függetlenül öszinte es nem hiteget azert, hogy megkaphasson.
10/18 anonim válasza:
Megérdemlitek egymást, ha ezekután neked még ezt a kérdést fel kellett itt tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!