Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják, hogy a magyar nők el vannak szállva maguktól ez mennyire igaz a nyugati országokhoz képest?
Figyelt kérdés
2019. jún. 11. 02:55
21/31 anonim válasza:
#20 A magyar férfiak legirreálisabb elvárása a magyar nőkkel szemben, hogy legyen értelmes. Ha nem kellesz a férfiaknak, valószínűleg ez hibádzik nálad, nem a vékonyság.
22/31 anonim válasza:
Nem értelmes pasi, mint te is például utolsó, hogyan várja el az értelmes barátnőt? Vicc ez az egész.
23/31 anonim válasza:
Hogyaszongya: A férfiaknak irreális elvárásai vannak a külsővel, pl. a vékonyság. Azért durva, hogy 2019-ben irreális elvárás, ha valaki nem túlsúlyos társra vágyik... Plusz még csak nem is igaz, mivel egy csomó férfinak bejönnek a teltebb nők.
24/31 Lili8989 válasza:
Jah nem magamról beszélek. Ferjnél vagyok. (Bár teltebbek közé tartozom, (nem vagyok extrém túlsúlyos) De undorítonak találom, hogy a férfiak habzó szajjal vinnyognak, hogy mi nők el vagyunk szállva magunktól, "pénzre hajtunk" stb. Mindkeközben, a férfiaknak ugyanúgy vannak elvarasaik, amik külsőségek....lsd. súly/túlsúly kérdéskör.
25/31 anonim válasza:
Mi férfiak viszont a legtöbbször nem várjuk el, hogy a nő kategóriákkal jobban nézzen ki nálunk. Fordítva sokkal inkább jellemző.
26/31 anonim válasza:
Sok ismerősöm gondolja így. Én a saját tapasztalataim alapján Lengyelországban, Angliában, Németben és Amerikában arányaiban több udvariasabb hölgyel találkoztam. Viszont az Orosz nők, annak ellenére, hogy milyen gyönyörűek, ahhoz képest rengeteg a féreg van köztük.
Még azt hozzá tenném, hogy Pesten kívül sokkal jobb a helyzet.
27/31 anonim válasza:
Jobban, mint az indonez csajok.
28/31 anonim válasza:
végigolvastam és olyan érzésem van, mintha egyébként minden férfi ugyan arról beszélne és közös nevezőn is lennének csak éppen nem tudják miről beszélnek vagy szemszögből közelítik meg... szóval én alapvetően igazat adok mindenkinek.... az osztrák és horvát nőkről tudok írni ( itt van tapasztalatom) ... szóval szerintem amiről mindenki beszél öntelet nők stb ez mind mind intelligencia szinthez kötött... és ugye hagyne magyarázzam a magyar nép egyébként mennyire buta... választások, jövőkép, vízelvezetések, gazdasági alapismeretek, kresz, stadionok a sok nagytudású focidrukkernek, segélyek kihasználása, megtakarítások, dohányzás blablablabla.... Ez igaz nőre férfira egyaránt, aztán ezt a férfi szar melóval és rengeteg munkaórával próbálja megoldani általában, a nők pedig egy csupasz ***** val és megpróbálnak olyan pasit fogni akinek pénze van, aztán 40 évesen 1-2 gyerkőccel megy a pislogás mert fiatalabbra cserélték (elvégre az a 20% gyerektartás gyerkőcönként inkább megéri a pasinak egy fiatal gyönyörű nőért).... Ilyené tették az államunkat, több tényező is befolyásolja de nem 1 év alatt lett ilyen...viszont bármikor lemehetünk megnézni egy foci meccset ahol még a lakatlan szigetek ellen is 10-0-ra kikap a magyar válogatott és mehetünk verekedni mert ez nagyon megy nekünk...további szép napot
29/31 anonim válasza:
Azta de durva ahol a nőkkel kspcsolatban vélemény van formàlva, milyen durván lepontozzák. 26 remélem nem kevered az Ukrán nőket az Orosz nőkkel mert hidd el van külömbség tapasztalat.
30/31 anonim válasza:
Gyere ki Németországba. Megtudja a nő, hogy magyar vagy ott képszakadás. "Was Ungarn!" és vége az ismerkedésnek. Volt már kapcsolatom magyar és német nőkkel is. Egyik sem volt "elszállva magától" Az, hogy a német nő inkább némettel ismerkedne, nem az. Magyarország a magyar férfiaknak a paradicsom nőkkel valú ismerkedés terén. A kivándorlás miatt nő többlet van. Németországban ez okból, hiány. Itt sem reménytelen, mivel vannak egyedülálló nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!