Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van rá esély hogy az ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély hogy az ebből még lesz valami, most már nekem kell lépni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel egy helyen tanultunk,folottem járt az egyetemen, sokáig próbálkozott, nagy kedves volt velem és érdekelte a sorsom. Többször elhivott,de lepattintottam, mielőtt elment még egyszer elhivott,mondta h ez az utolsó, többet nem fog próbálkozni,mert erőltetni nem akar semmit és nem kell rögtön válaszolnom rá. Én visszautasitottam. Ő ezt tudomásul vette,nem haragudott és nem is nyomult tovább, nem nézett levegőnek, kedves maradt, aztán elment és többé nem láttam. Akkor nem voltam kész egy kapcsolatra,még túl eroltetettnek éreztem a dolgot, most viszont már benne lennék,vajon van még esély?
2019. jún. 9. 09:16
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Ha a srác volt olyan bátor, hogy többször is elhívott, közölte, hogy ez az utsó, hogy randira hív, és utána tartotta is a szavát, akkor most te is összeszedheted a bátorságod, és megkérdezheted őt.
2019. jún. 9. 09:18
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Hát szerintem minden rosszindulat nélkül megérdemelnéd az élettől ezt a pofont, hogy ő is lepattint...

Többször visszautasítod most meg már jó lenne. Nem érzed gáznak?

2019. jún. 9. 09:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát rá szerintem ne várj, ha akarsz tőle bármit, akkor mostmár neked kell lépned. Ő teljesen korrekt volt veled. Ha azóta nem talált magának valakot, akkor talán van némi esélyed, de az is lehet, hogy ez a vonat már elmemt...
2019. jún. 9. 09:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy lovestory lesz :))
2019. jún. 9. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!