Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti járnátok egy ronda, de magabiztos, kedves, intelligens, széles látókörű, igényes nővel?
Csak olyannal, aki nekem tetszik legalább egy kicsit. Ha én is rondának tálalom, akkor nem.
Előfordulhat, hogy valaki objektíven nézve ronda, de én tálalok rajta (a személyiségén túl) olyan részleteket, ami miatt vonzó a számomra. Ez esetben igen.
"Ronda és igényes?"
Ott van pl. Rubint Réka. Igényes nő, szép frizura, fehér fogak, sportol, jó stílus. De hiába, nem mondanád rá, h szép, mert nem vonzó az arca.
Pontosan utolsó, köszönöm!
Mellesleg mindenkit felpontozok aki a kérdésre válaszolt, függetlenül attól hogy igent vagy nemet mondott :)
Közhely de igaz,a szépség relatív! Kinek ki jön be. Aki gyárilag nem szép igényes stílussal megfelelő öltözködéssel sminkkel(pl szemöldök forma) hajjal sokat javíthat magán.
Ha valami torzulás van rajta lehet műtetni.
Igényes nővel járnék!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!