Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti járnátok egy ronda,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti járnátok egy ronda, de magabiztos, kedves, intelligens, széles látókörű, igényes nővel?

Figyelt kérdés
Nem én vagyok a nő, csak kícáncsi vagyok.

2019. jún. 7. 23:05
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Ha nagyon csinos a nő akkor, igen. Amúgy nem.
2019. jún. 8. 09:30
 32/40 anonim ***** válasza:

Csak olyannal, aki nekem tetszik legalább egy kicsit. Ha én is rondának tálalom, akkor nem.

Előfordulhat, hogy valaki objektíven nézve ronda, de én tálalok rajta (a személyiségén túl) olyan részleteket, ami miatt vonzó a számomra. Ez esetben igen.

2019. jún. 8. 10:38
 33/40 anonim ***** válasza:
62%

"Ronda és igényes?"

Ott van pl. Rubint Réka. Igényes nő, szép frizura, fehér fogak, sportol, jó stílus. De hiába, nem mondanád rá, h szép, mert nem vonzó az arca.

2019. jún. 8. 11:48
 34/40 A kérdező kommentje:

Pontosan utolsó, köszönöm!

Mellesleg mindenkit felpontozok aki a kérdésre válaszolt, függetlenül attól hogy igent vagy nemet mondott :)

2019. jún. 8. 12:50
 35/40 érdeklődő63 ***** válasza:
39%
akkor engem kétszer kell felpontoznod mert igent is mondtam meg nemet is. várom a pontjaimat.
2019. jún. 8. 12:59
 36/40 anonim ***** válasza:
Igényes férfiként nem jár velem senki , mert nem hó fehér a bőröm..
2019. jún. 8. 16:36
 37/40 anonim ***** válasza:
41%
Csak akkor ha mindezek ellenére megfog benne valami. Ha nem így alakul akkor a válaszom NEM!
2019. jún. 8. 21:14
 38/40 anonim ***** válasza:
62%
Nem számít, hogy ki gondolja rondának, ha szexuálisan vonzódom hozzá és megvan a közös érdeklődés, intelligencia, minden probléma nélkül járnék vele. A felsorolt tulajdonságok nálam kizárja, hogy rondának tartsam. Most őszintén, van itt olyan személy, aki rondának gondolja párját és meg is mondja neki? Ott lenne vége a kapcsolatnak...
2019. jún. 10. 12:40
 39/40 anonim ***** válasza:
A kícáncsiság az valami kínai perverzió?
2019. jún. 10. 13:14
 40/40 anonim ***** válasza:

Közhely de igaz,a szépség relatív! Kinek ki jön be. Aki gyárilag nem szép igényes stílussal megfelelő öltözködéssel sminkkel(pl szemöldök forma) hajjal sokat javíthat magán.

Ha valami torzulás van rajta lehet műtetni.

Igényes nővel járnék!!!

2019. jún. 10. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!